Gelukkige Vaderdag!

Beste vaders, het is jullie dag, van harte gefeliciteerd!

Emotioneel en artistiek portret van een vader en zijn klein dochtertje: je ziet een bijzondere band van liefde en vertrouwen.

Vrolijke en spontane gezinsfotografie: een vader speelt met zijn dochtertje in een park, ze lachen en stralen van geluk.

Portret van een vader met zijn baby-zoontje

spontane en emotionele foto van een jongetje die met zijn vader speelt en van harte lacht

spontane foto van een vader die een zoen van zijn dochters krijgt Vrolijk portret van een jongetje die op zijn vader's schouders zit te lachen. spontane en nostalgische foto van een vader en een zoon die samen spelenSpontane en emotionele foto van een band tussen een vader en zijn zoontje

foto van een vader die zijn zoontje in de lucht houdt en tegelijk zoentStoere portret van vader en zoonfoto van vader en zijn zoontje op het platteland. Foto van een vader en zijn kinderen op het strand

Zin in fotoshoot? Bekijk mijn portfolio en leer meer over mijn diensten als professionele familie- en kinderfotograaf. Ik werk vanuit regio Rotterdam en ben beschikbaar voor fotoshoots in geheel Nederland en België.