Profielportret voor een Professor

Han Smit is hoogleraar economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij wilde graag nieuwe zakelijke portretten van zichzelf laten maken voor zijn nieuwe boek bij Princeton University Press, maar ook om zijn LindkedIn profiel en andere professionele pagina’s te updaten. Een zakelijk portret op maat – niet te formeel, saai of stijf, maar dat echt zijn persoonlijkheid zou vangen en vrijheid en energie uit zou stralen.

zwart-wit portret van een man

Het was een leuke verrassing voor mij toen Han me belde. Het is een klein wereld, en eigenlijk kenden we elkaar al! Dat was een hele tijd geleden, toen ik nog als academisch onderzoeker actief was onder mijn meisjesnaam: Han wist dus niet wie hij nu belde. Natuurlijk was ik heel blij om een reeks profielfoto’s voor hem te maken!

Voor de fotoshoot kozen we een buitenlocatie uit op een rustig gezellig straatje in de buurt van Han’s huis in Leiden. Het was leuk om Han te fotograferen, en ik ben zeer tevreden met de resultaten. Laat me hier een paar portretten met jullie delen.

portret van een man kleurenportret van een man zakenportret van een man kleurenportret van een man foto van een lachende man met bril portret van een lachende man

Op zoek naar een portret op maat? Leer meer over mijn diensten als professionele portretfotograaf. Ik werk vanuit regio Rotterdam en ben beschikbaar voor fotoshoots in geheel Nederland en België.