Vaarwel 2014, Welkom 2015!

Het jaar is bijna ten einde. Ik hoop dat je een leuk jaar heb gehad! Ik wil je graag bedanken voor je steun in het afgelopen jaar en wens je de meest vrolijke feestdagen en een gezond en gelukkig 2015!

foto van rozen met korreltjes sneeuw

Zelf heb ik een druk en goed jaar achter de rug. Ik ben mijn portretklanten zeer dankbaar voor het getoonde vertrouwen en voor alle bijzondere momenten, die ik voor ze mocht vangen. Het was ook een internationale ervaring, want mijn klanten kwamen niet alleen uit Nederland, maar ook uit China, Hongarije, Letland, Mexico, Rusland en de Verenigde Staten. We hadden geweldige locaties in Rotterdam en omgeving, maar ook in Den Haag, Utrecht, Leiden, Soest, Arnhem, Alkmaar, aan het strand in Zeeland, in de duinen van Wassenaar, bij een manege in Delft, tussen de bollenvelden in Lisse en langs de molens van Kinderdijk! Ik heb van alle fotosessies genoten en van mijn klanten veel geleerd.

Ook voor mijn fine art fotografie was het een druk jaar. Ik nam deel aan een aantal tentoonstellingen in Rotterdam en in de VS: in New Orleans, Los Angeles, Vermont, Oregon en Virginia. Het was een eer om bij de Zebra Awards 2014 de tweede plaats te ontvangen in de Fine Art categorie en zes nominaties binnen te slepen bij de 9de Spider Awards – beiden internationale competities voor zwart-wit fotografie. Ook werden drie van mijn bloemcomposities dit jaar geselecteerd voor de Best Of PhotoVogue.

Fine art fotografie Rotterdam 9thSpiderAwards SpiderAwardsNominations

As seen on the BestOf Vogue Italy

Het meest recente bericht kwam vandaag uit New York. Twee van mijn kinderportretten zijn uitgekozen voor de Juror’s Selection en Honorable Mention van de Portraits 2014 competitie van het New York Center for Photographic Art. De tentoonstelling zal in april 2015 plaatsvinden in de New Century Artists Gallery in New York.

Fineart kinderportret: retro en nostalgisch zwart-wit portret van een meisje Fineart kinderportret

En natuurlijk ben ik blij met mijn verhuizing! Het heeft meer tijd en energie gekost dan gepland, maar nu is het dan toch zo goed als afgerond! Ik zit nu vanuit mijn kantoor naar het vallend sneeuw en kleine vogeltjes in de tuin te kijken. Mijn nieuwe kantoor/studio aan huis is maar een paar kilometers verwijderd van mijn vorige locatie: ik woon nu in Krimpen aan den IJssel, nog steeds in de omgeving van Rotterdam. Ik blijf dan ook op locatie werken in geheel Nederland en België.

Nogmaals bedankt! Ik hoop dat jij en je familie van de feestdagen gezellig zullen genieten!

Interesse in een fotosessie, een kunstwerk voor aan je muur of in persoonlijke fotografiecoaching? Laat me van je horen!