In het Paleispark: Portretfotografie Den Haag

Marina heeft een fotosessie met mij cadeau gekregen van een groep vriendinnen. Een persoonlijke portretreportage is iets wat ik elke dame kan aanraden. Het is een geweldige manier om even te ontsnappen aan de dagelijkse routine, jezelf te zijn, en je vrouwelijkheid te vieren.

Fotografie met fashion flair: een elegante vrouw in een park naast een oleanderboom

Marina is een echte schoonheid, en de fotosessie met haar voelde meteen als een ‘fashion shoot’. Onze locatie was het Paleispark in het centrum van Den Haag – naast paleis Noordeinde. De mensen die voorbij liepen dachten dat de mooie en gracieuze Marina een fotomodel was en vroegen of onze reportage voor een modeblad bedoeld was.

We hebben meerdere outfits gebruikt en een aantal stijlen in één fotosessie gecombineerd. En het was erg leuk om te doen! Hier zijn enkele foto’s uit onze fotosessie.

Zwartwit portret van een elegante vrouw in het paleisparkPortrait of a stylish lady in a parkPortret van een mooie jonge vrouw in een park Kleurrijk portret van een jonge vrouw in een park Portret buiten: een profiel van een mooie vrouw Fashionachtige portret van een jonge vrouw naast een oleander in een park Modeachtig portret van een mooie vrouw in een park Zwartwit portret van een vrouw Foto van een mooie vrouw in warme avondzon met een magisch lichteffect Portret van een vrouw: het avondlicht is zacht en zorg voor droomachtige, bijna magische uitstraling Droomachtig en sensueel portret van een vrouw in een park Sensueel portret van een mooie vrouw naast een boom Portret van een vrouw naast een boom: de warme kleuren laten je de zon bijna op je huid voelen Sensueel portret van een vrouw in een zonnige plek bij een boom Kleurrijk portret van een vrouw met lensflair en tegenlicht Het portret van een vrouw met gebruik van lensflair en tegenlicht voor een droomachtig effect Sensuele kleurenportret van een vrouw Droomachtig kleurrijk portret van een vrouw

Dank je wel voor de superleuke dag, Marina!

Ben je op zoek naar een speciale fotoshoot? Leer meer over mijn diensten als professionele portretfotograaf in Nederland en België.