Sprookjesachtig, Nostalgisch, Vrolijk en Stoer: Kinderfotografie Utrecht

Een jaar geleden heb ik twee kleine zusjes in Utrecht gefotografeerd: Valentina en Alessia. Een jaar later hebben de meisjes er een zusje gekregen – de kleine Philippa, en ze is de allerliefste baby.

Er was trouwens nog een andere gebeurtenis in de familie: de grootouders René en Nettie zijn 50 jaar getrouwd! Daarom kregen ze een familiereportage samen met hun kinderen en kleinkinderen cadeau.  De familie ontmoette elkaar in Utrecht voor de fotosessie en wat leuke tijd samen.

Net als een jaar geleden gingen we naar het pittoreske Wilhelminapark. Valentina en Alessia zijn beste vrienden met Finn en Noa, hun neefje en nichtje. Ze hadden veel lol samen, en er waren ook magische momenten…

Ik wil graag enkele foto’s uit deze fotosessie met jullie delen.

Dromerige foto van twee kleine meisjes onder de boom met hun knuffelbeesten.

Kijk eens naar Valentina en Noa onder de boom – het ziet eruit alsof ze uit een sprookje komen, nietwaar? Of deze nostalgische foto van de kleine Alessia met een engelachtige blik – een rustig moment tussen het wild rondspringen. En kijk eens naar Finn, wat is hij cool en superstoer!

Nostalgisch portret van een klein meisje Zwart-wit portret van een klein meisje Portret van een klein meisje in een parkNostalgische en sprookjesachtige foto van twee kleine meisjes onder een grote boom. Dromerige foto van twee kleine meisjes onder een grote boom - het lijkt wel een scene uit een sprookje.

Portret van een jongen: stoer en nonchalantFoto van een jongen in een parkPortret van een broertje en zijn jongere zusje in een bos onder de boom Groepsportret van kinderen in het Wilhelminapark in UtrechtPortretten van een klein meisje

Dank jullie wel, iedereen, ik heb ontzettend van deze fotosessie genoten!

Bekijk mijn portfolio en leer meer over mijn diensten als professionele familie- en kinderfotograafIk werk vanuit regio Rotterdam en ben beschikbaar voor fotosessies in geheel Nederland en België.