Een dag bij de manege: Kinderfotograaf Delft

Zoals beloofd, hier is het tweede deel van de reportage over de kleine Hailey en haar pony Jamie bij de Prinsenstad manege.

Portret van een klein meisje en haar pony bij de Prinsenstad manege

Na de wandeling in de velden ging Hailey een wedstrijd bij de manege bekijken: haar vriendinnetje Millie was daar aan het rijden en springen. Daarna ging Hailey Jamie groomen en verzorgen en reed ze samen met Millie naar de grote manegehal. De meisjes waren geweldig, zo vaardig en vol vertrouwen! Wat een mooi gezicht was het om ze te zien rijden. En dat was nog niet alles! Na de grote hal gingen ze naar een kleinere manegehal. Daar reden ze Jamie zonder zadel en soms zelfs zonder het tuig vast te houden – dat was net een circusvoorstelling, vrolijk en indrukwekkend! En op de laatste foto’s kan je zien hoe Hailey Jamie naar de stal brengt en hem een welverdiend worteltje aanbiedt.

Foto's van het groomen van een pony door een klein meisje

foto's van een klein meisje te paard bij de manege

foto's van een klein meisje op een pony op de manege

kleine meisje te paard op de manege

Foto's van paarden op de manege

Foto van een klein meisje te paard

Foto van een jong meisje te paard.

foto van kleine meisjes die een pony zonder zadel rijden

Foto's van twee kleine meisjes die samen op een pony rijden

foto van een klein meisje die een worteltje aan een pony geeft

Foto's van een klein meisje met een paard in de stal

Het was een groot plezier om deze reportage te maken!

Ben je op zoek naar een authentieke fotoshoot voor je gezin en kinderen? Bekijk mijn portfolio en leer meer over mijn diensten als professionele familie- en kinderfotograafIk werk vanuit regio Rotterdam en ben beschikbaar voor fotosessies in geheel Nederland en België.