Valeria: De kleine fotomodel

In mijn vorige post heb je al kennisgemaakt met twee lieve zussen: Valeria en Milianna. Toch gingen deze foto’s vooral om de kleine Milianna. Vandaag laat ik je daarom meer van de oudere zus Valeria zien.

Mysterieus en schilderachtig...

Valeria is slim, aardig en mooi, maar ook een zeer zorgzame en lieve zus. En wat voor een fotomodel is ze, wow! Soms voelde het, alsof we met een fashion shoot bezig waren. Mijn model droeg kleurrijke outfits en allerlei accessoires. We leenden zelfs een hoed van Valeria’s moeder Christina. Kijk eens naar het pittoreske resultaat daarvan!

retroachtig...

Romantisch en schilderachtig kinderportret: een krullerig meisje met een hoedje

Kinderfotografie: portret van een krullerig meisje.

Portret van een krullerig meisje met een brilletje en oorbellen.

Dromerige en modeachtige foto van een meisje in een park.

Nostalgische en klassieke kinderportret: lief krullerig meisje met brilletje leunt tegen een boom

Portret van een krullerig meisje met grote oorbellenChristina had een camera bij zich, en Valeria heeft deze geleend om wat foto’s van haar prachtige moeder te maken. Toevallig stond ik op dat moment achter Valeria en kon ik de verleiding niet weerstaan om een paar paparazzifoto’s van de poserende Christina te nemen. Nu kan je zien, waarom model staan in Valeria’s bloed zit!

Zwart-witte foto van een krullerig meisje met een fototoestel

Foto van een modieuze vrouw met een hoedje die voor een foto poseert

Zwart-witte foto van een blonde vrouw met een hoedjeWat een prachtige dag, dames! Dank daarvoor!

Ben je op zoek naar een authentieke fotoshoot voor je gezin en kinderen? Bekijk mijn portfolio en leer meer over mijn diensten als professionele familie- en kinderfotograafIk werk vanuit regio Rotterdam en ben beschikbaar voor fotosessies in geheel Nederland en België.

3 Comments

 1. Mike Culver 2 oktober 2013 at 17:39 #

  You’re really good at this, Olga. Great photos & lovely models :))

  • Olga Rook 2 oktober 2013 at 23:50 #

   Heel graag gedaan, Christina! Jullie zijn fantastisch!

 2. Christina 2 oktober 2013 at 14:41 #

  Geweldige foto’s weer! Ik heb al een mooie prinsesje ! Maar je maakte van haar een sprookjes princes:)) zelfs ik sta er op hihi 🙂
  Dankje wel Olga!