Dromerig en Nostalgisch: Portretfotografie in Zeeland

In deze post wil ik graag speciale aandacht besteden aan enkele solo portretten, die ik van de mooie Eva heb gemaakt tijdens haar familiefotosessie in Zeeland.

Dromerige foto van een mooi meisje in een mysterieuze bos.

Deze beelden zijn zo dromerig en nostalgisch! Kijk eens naar Eva met haar lieve teckel Zara in het warme zonlicht op het strand. Of naar dit mysterieuze bos… het lijkt wel alsof Eva door een sprookjesbos in één of andere fantasiewereld wandelt. Eva droeg haar opa’s camera in deze foto’s. Dat vind ik een mooi symbolisme, de verbinding met je familie door de tijd heen…

Foto van een mooie vrouw met een teckel op een strand: warme pastelkleuren maken het extra dromerig en romantisch. Dromerige portret van een meisje met een hondje bij de zee: ze houdt haar hondje in haar handen en geeft hem een zoen. Romantische portret van een jonge vrouw met een vintage camera in een bos. Romantische portret van een meisje met een antieke filmcamera in een bos.

Dank je wel voor de inspiratie, Eva!

Bekijk mijn portfolio en leer meer over mijn diensten als professionele portretfotograaf in regio Rotterdam, geheel Nederland en België.