Een dag uit het leven: Rotterdam reportage met kleine zusje en broertje

Maria wilde graag haar kinderen Anastasia en Aleksej laten fotograferen: om ze te vangen zoals ze nu zijn, en om een bijzonder cadeau aan hun oma te geven.

De portretten moesten natuurlijk en klassiek zijn, en de ware uitdrukkingen van de kinderen laten zien. Een fotosessie thuis was dan ook een mooi oplossing. De kinderen waren dan in hun vertrouwde omgeving en zouden allerlei spontane uitdrukkingen hebben.

Anastasia en Aleksej wonen in een mooi oud huis in Kralingen. Dat huis is een onderdeel van hun leven maar heeft ook karakter. Details zoals een raam, een antiek schilderij aan de muur, een fruitschaal, of een vaas met lentebloemen, worden allemaal een deel van het verhaal achter de foto’s. Als Anastasia en Aleksej opgroeien, zullen deze details de atmosfeer van hun kinderjaren terugbrengen: dat zal met elk jaar en decennium steeds waardevoller worden.Romantisch portret van een klein meisje die met een boequet bloemen bij het raam zit.

Het was heel leuk om Anastasia en Aleksej te fotograferen, terwijl ze aan het spelen waren. Anastasia vond het ook leuk om verschillende kleren te dragen: in het bijzonder de romantische prinsessenjurk, die haar zo mooi staat. De foto’s die ik deze dag heb gemaakt laten de persoonlijkheden en verschillende natuurlijke uitdrukkingen van de kinderen zien. Ook heb ik een aantal grappige en emotionele foto’s van broer en zus samen kunnen nemen.

Hier zijn enkele foto’s uit onze fotosessie:

spontane en natuurlijke uitdrukkingen uit een lifestyle fotoshoot met kinderen spontane en natuurlijke uitdrukkingen uit een lifestyle fotoshoot met kinderenspontane en natuurlijke uitdrukkingen uit een lifestyle fotoshoot met kinderen spontane en natuurlijke uitdrukkingen uit een lifestyle fotoshoot met kinderen spontane en natuurlijke uitdrukkingen uit een lifestyle fotoshoot met kinderen spontane en natuurlijke uitdrukkingen uit een lifestyle fotoshoot met kinderen spontane en natuurlijke uitdrukkingen uit een lifestyle fotoshoot met kinderen spontane en natuurlijke uitdrukkingen uit een lifestyle fotoshoot met kinderen spontane en natuurlijke uitdrukkingen uit een lifestyle fotoshoot met kinderen spontane en natuurlijke uitdrukkingen uit een lifestyle fotoshoot met kinderen spontane en natuurlijke uitdrukkingen uit een lifestyle fotoshoot met kinderen spontane en natuurlijke uitdrukkingen uit een lifestyle fotoshoot met kinderen spontane en natuurlijke uitdrukkingen uit een lifestyle fotoshoot met kinderen spontane en natuurlijke uitdrukkingen uit een lifestyle fotoshoot met kinderen spontane en natuurlijke uitdrukkingen uit een lifestyle fotoshoot met kinderenspontane en natuurlijke uitdrukkingen uit een lifestyle fotoshoot met kinderen spontane en natuurlijke uitdrukkingen uit een lifestyle fotoshoot met kinderen spontane en natuurlijke uitdrukkingen uit een lifestyle fotoshoot met kinderen spontane en natuurlijke uitdrukkingen uit een lifestyle fotoshoot met kinderen spontane en natuurlijke uitdrukkingen uit een lifestyle fotoshoot met kinderen spontane en natuurlijke uitdrukkingen uit een lifestyle fotoshoot met kinderen spontane en natuurlijke uitdrukkingen uit een lifestyle fotoshoot met kinderen spontane en natuurlijke uitdrukkingen uit een lifestyle fotoshoot met kinderen spontane en natuurlijke uitdrukkingen uit een lifestyle fotoshoot met kinderen

Bedankt voor deze leuke dag, lieve Anastasia en Aleksej!

Ben je op zoek naar natuurlijke en authentieke kinderfotografie, lifestyle familiefotografie of fotojournalistieke reportage van je gezin? Bekijk mijn portfolio en leer meer over mijn diensten als professionele familie- en kinderfotograaf. Ik werk vanuit regio Rotterdam en ga naar de locaties in geheel Nederland en België.