Gelukkig Nieuwjaar!

Aan het einde van dit jaar kijk ik terug op alle leuke fotosessies van 2012.

Kerstcaard met een nachtfoto van kerstbomen. Een boom is versierd me lampjes en kerstballen, en daarachter ligt een bos met hoge besneeuwde dennenbomen.

Ik heb het geluk gehad om veel bijzondere mensen en families te fotograferen, en iedereen was mooi op zijn eigen manier. Kinderen en volwassenen, pasgetrouwde en oudere stellen, familie- en kinderfeesten. Mensen van verschillende achtergronden en culturen, uit meerdere landen en zelfs continenten! Het was leuk en ik heb ook veel geleerd. Er waren diverse locaties en gebeurtenissen: van een communiefeest in België  tot een viergeneraties familiereünie in de buurt van Rotterdam.

Het was leuk om kinderen te fotograferen: vrolijk en lachend, maar ook in hun momenten van wegdromen of inspiratie. En om onschatbare momenten van liefde en vertrouwen tussen de ouders en kinderen of romantische momenten bij stellen van elke leeftijd mee te maken en te vangen. Ik vond het geweldig om vrouwen te laten proeven – en soms zelfs te laten ontdekken – hoe bijzonder, vrouwelijk en stijlvol ze zijn.

Ik heb veel gelukkige en dankbare reacties van mijn klanten ontvangen. Ik wil dan ook al mijn klanten, mijn familie en vrienden bedanken voor het afgelopen jaar – dank jullie wel! Ik wens jullie allemaal – en ook iedereen die dit leest – het beste voor het nieuwe jaar!