De gele jurk: een portretfotosessie in Rotterdam

Een bijzonder cadeau en modeplezier

Zelfs schoonheidskoninginnen kunnen een persoonlijke fotoshoot nodig hebben om even wat tijd voor zichzelf te nemen en zich op-en-top vrouw voelen! En, natuurlijk, om mooie herinneringen te creëren.

Galina is een ware schoonheid en is zelfs een keer tot een schoonheidskoningin gekozen, toen ze in de Ukraine woonde. Haar vriendinnen hebben haar een fotosessie als verjaardagscadeau gegeven. De dames dachten – en ik ben het er helemaal mee eens – dat het een bijzonder cadeau zou zijn, dat hun vriendin een combinatie van een leuke ervaring en unieke blijvende beelden zou geven.

Portret van een mooie jonge vrouw met lang blond haar. Haar gele jurk heeft iets van de stijl van de jaren zeventig.

Galina had al ervaring als fotomodel, maar nu ging het niet om een product presenteren, maar alleen om haarzelf. Elke vrouw heeft verschillende kanten in haar karakter, en ik probeer dat tijdens een fotosessie te vangen. Ik vond het dus leuk dat Galina een idee had om meerdere outfits uit te proberen om met stijl te spelen en verschillende stemmingen te verbeelden.

Foto van een mooie lachende blondine.

De fotoshoot vond plaats in Galina’s appartement in het centrum van Rotterdam. We hadden alle vrijheid om van kleding te wisselen. Ze had vier mooie jurken uitgekozen en, eigenlijk, zijn er zo vier fotosessies in één ontstaan! Dit was zo typisch vrouwelijk om te doen; ik vond het geweldig!

Het is onmogelijk om de foto’s uit deze sessie in een blogbericht te zetten. Ik moet ze gewoon splitsen. In deze post wil ik Galina met haar gele jurk centraal zetten. Ik vond het leuk om deze jurk met bepaalde interieurdetails te combineren om een gevoel van de jaren zeventig of tachtig weer te geven.

modefotografie-olga-rook-rotterdam-schoonheid-13.jpgmodefotografie-olga-rook-rotterdam-schoonheid-12.jpgmodefotografie-cadeau-rotterdam-8.jpgmodefotografie-olga-rook-rotterdam-schoonheid-10.jpgmodefotografie-olga-rook-rotterdam-schoonheid-11.jpgmodefotografie-cadeau-rotterdam-4.jpgmodefotografie-cadeau-rotterdam-12.jpgmodefotografie-cadeau-rotterdam-9.jpgmodefotografie-cadeau-rotterdam-10.jpgmodefotografie-cadeau-rotterdam-7.jpgmodefotografie-cadeau-rotterdam-11.jpgmodefotografie-cadeau-rotterdam-15.jpgmodefotografie-cadeau-rotterdam-16.jpgmodefotografie-cadeau-rotterdam-6.jpgmodefotografie-cadeau-rotterdam-17.jpgmodefotografie-cadeau-rotterdam-18.jpg

Het wordt vervolgd! Check dus mijn volgende berichten voor meer foto’s en laat ons je commentaar horen!

Leer meer over mijn diensten als professionele portretfotograaf in regio Rotterdam en geheel Nederland.