Een fotowandeling met Lydia, Erik, Rosalie en Tristan

Lydia was op zoek naar een gezinsfotoshoot met haar man Erik en hun kleine kinderen, Rosalie en Tristan. Fotografie is Lydia’s hobby: ze heeft cursussen gevolgd en wil hier serieus mee verder. Zij geniet van het fotograferen van haar kinderen, maar dan staat ze er zelf nooit op. Tijd dus dat iemand ze samen fotografeert! Bovendien, wil je soms een professionele fotoshoot, toch? Lydia vond het leuk om een fotowandeling te maken op een locatie waar de kinderen spontaan kunnen spelen. Wij hebben daarom gekozen voor het Arboretum Trompenburg. Het is mooi en perfect voor een wandeling en biedt veel variatie.

vrolijke gezinsfotografie in Rotterdam

Rosalie is drie jaar oud. Ze ziet er uit als een lieve, kleine engel, maar heeft vaak van een ontdeugende glimlach – daar ben ik helemaal dol op! Tristan is anderhalf jaar oud, maar je kan al zien dat het een positieve kleine man is. Ik vond het leuk om Rosalie en Tristan samen met hun ouders te fotograferen, terwijl ze samen spelen en lol hebben. En ik ben ook blij dat ik wat foto’s van Lydia en Erik samen kon nemen: zo romantisch en vrolijk, wat een leuk stel!

vrolijke gezinsfotografie in Rotterdam vrolijke gezinsfotografie in Rotterdam vrolijke gezinsfotografie in Rotterdam vrolijke gezinsfotografie in Rotterdam gezinsfotografie in Rotterdam vrolijke gezinsfotografie in Rotterdamvrolijke gezinsfotografie in Rotterdamvrolijke gezinsfotografie in Rotterdam vrolijke gezinsfotografie in Rotterdam vrolijke gezinsfotografie in Rotterdam

Bedankt voor deze mooie wandeling, beste Lydia, Erik, Rosalie en Tristan!

kinderfotografie Rotterdam

Leer meer over mijn familie- en kinderfotografie.