Portretten zijn voor altijd

Professionele portretten: de beste vrienden van een vrouw

Ja, ik heb het nu over professionele fotografie. Zoals diamanten duren ze voor altijd en zijn daarom ’a girl’s best friends’, zeker als het gaat over zelfverzekerdheid en andere prettige gevoelens die ze je kunnen geven.

Eigenlijk zou elke vrouw eens speciale, mooie en persoonlijke portretten van zichzelf moeten laten maken. Of je nu weet dat je er prachtig uitziet of je daar niet zo zeker  of uitgesproken over bent – er zijn goede redenen om dat te laten doen. Laat me de drie scenario’s voor je schetsen waarvan ik geloof dat ze bij vrouwen met verschillende zelfbeelden kunnen passen.

  1. Je bent mooi. Dat is gewoon een feit.
  2. Je weet dat je er geweldig uit kan zien, maar in je dagelijks leven heb je geen tijd voor of geen zin in al die moeite.
  3. Je denkt dat een mooi uiterlijk wellicht niet je sterkste eigenschap is.

stijlvol portret van een vrouw

Scenario 1.

Als je zeker van je charmes bent, dan heb je je mogelijk al gerealiseerd dat je de foto’s van jezelf niet tot vakantie- of andere kiekjes moet beperken. Kijk eens naar de paparazzi foto’s van beroemdheden. Ook zij zien er vele malen mooier uit in een speciale fotosessie, met de juiste belichting, setting en moment? Logisch ook! Het verschil tussen jouw professionele portretten in vergelijking met snapshots zou ook spectaculair kunnen zijn. Het wordt tijd om het eens uit te proberen!

Scenario 2.

Meestal wacht je tot een speciale gelegenheid om jezelf echt mooi te presenteren. Maar zoveel van die bijzondere gelegenheden zijn er meestal niet? Of je nu een feestje zelf organiseert of met je vrienden uitgaat, het gaat nooit speciaal om jou. Evenementen gaan van nature over een groep mensen. Ook leuk en bijzonder natuurlijk, maar zou je niet af en toe eens een speciaal moment voor jezelf kunnen creëren of een soort feestje voor jezelf kunnen maken – ik bedoel een privé fotosessie te boeken, die alleen om jou en jouw schoonheid en plezier gaat. Ik zal je helpen om je innerlijke diva, de ster in jezelf te laten stralen!

Scenario 3.

Misschien ben je een beetje te kritisch over jezelf. Als je er niet als een Barbie pop uitziet en ook geen kopie van Angelina Jolie bent, dan betekent dat nog niet dat je niet mooi ben. Echte schoonheid komt immers van binnenuit. Wees jezelf en geniet ervan en je zal er prachtig uitzien. Een portretsessie met een fotograaf, die je echt tijd en aandacht geeft, zal je helpen om die innerlijke schoonheid te vinden en te tonen.

beauty

Ik geloof daarin en blijf het bewijzen!

Als je voor portretfotografie op maat kiest, dan laat je je schoonheid in een natuurlijke manier vangen en kun je jezelf blijven en toch stralen als een ster. Portretten met een knipoog naar modefotografie of Hollywood stijl zijn niet alledaags, maar ook daarop kan je er natuurlijk uitzien. De juiste omgeving en jezelf zijn maken het verschil!

Het is leuk en belangrijk om artistieke portretten van jezelf te hebben. Ze laten je meer over jezelf leren en hebben een enorme betekenis voor diegenen die van jou houden!

Lees meer over mijn portretfotografie.