Rijswijk familiefotografie: Wandeling met Taya, Lena en Dennis

Afgelopen zondag had ik een familiefotosessie met expats Lena en Dennis, hun kleine dochtertje Taya (zestien maanden oud) en Lena’s moeder die bij hun op bezoek was. We begonnen de fotosessie binnen en daarna gingen we wandelen in een lokaal park in RijswijkEindelijk was het een prachtige lentedag! Warme zon, smaragdgroene grasvelden en bomen, veel bloemen met zoete geur, vogeltjesgezang – het was zeker een mooie dag om erop uit te gaan en voor een vrolijke familie fotoshoot buiten!

lifestyle gezinsfotoshoot binnen in Rijswijk

lifestyle gezinsfotoshoot binnen in Rijswijklifestyle gezinsfotoshoot binnen in Rijswijklifestyle gezinsfotoshoot binnen in Rijswijk familie fotoshoot buiten in Rijswijk familie fotoshoot buiten in Rijswijk familie fotoshoot buiten in Rijswijk familie fotoshoot buiten in Rijswijk familie fotoshoot buiten in Rijswijk familie fotoshoot buiten in Rijswijk familie fotoshoot buiten in Rijswijk familie fotoshoot buiten in Rijswijkkinderfotograaf in Rijswijk

Wat ik ontzettend leuk heb gevonden, is dat iedereen eigen creatieve ideeën voor deze fotowandeling had. Dennis is een ideale vader en wist altijd hoe hij Taya aan het lachen kon krijgen. Lena had een verrassing voor ons: ze bleek een expert te zijn in schitterende bellen blazen! Lena’s moeder heeft een prachtige bloemenkrans van veldbloemen gemaakt, en iedereen kreeg zo een beetje een lentefestival gevoel.

Wat een mooie familie, zo vol liefde! En dat zie je terug in de foto’s!

Bekijk mijn portfolio en leer meer over mijn diensten als professionele familie- en kinderfotograaf. Ik werk vanuit regio Rotterdam en ben beschikbaar voor fotosessies in geheel Nederland en België.