Kinderfotografie Gent: Nostalgische fotoshoot van Emilia

Fotosessie met een kleine prinses

In de Ardennen, op een heuvel aan de rand van het mooie en mysterieuze Kluisbos, woont Emilia. Zij houdt van sprookjes (net zoals ik), heeft een artistieke geest en wil later actrice worden.

Emilia’s ouders wilden graag een bijzondere en unieke portretsessie van hun kleine prinses. Zo kwam ik naar België vanuit Rotterdam om Emilia in haar huis te fotograferen. Het is een gelukkig huis, waar zij met haar jongere broertje en zusje speelt (over hen heb ik een speciaal verhaal). De locatie is ook prachtig: het uitzicht op het dal vanaf de heuvel geeft je een gevoel van vrede en vrijheid.

Ik kan mij voorstellen, hoe Emilia over een aantal jaren naar deze beelden zal kijken. Sommige details – zoals de leunstoel van haar oma, of de speelgoedauto, die Emilia als kleuter heeft gereden, haar Ferrari-fiets en favoriete knuffels – zullen allemaal de herinneringen uit haar kinderjaren terugbrengen.

Hier zijn enkele foto’s van onze “prinses” fotosessie. Ik heb er zeer van genoten!

Artistiek retro portret van een klein meisje en profile. Foto heeft een chiaroscuro effect.

Foto van een mooie klein meisje. Zij lacht vriendelijk in de camera. De foto heeft warme zachte kleuren en lijkt op een antieke schilderij.

Foto van een klein meisje met lange haren. Zij draagt een mooie chiffonjurk in zachte pastelkleur. Het portret heeft een retro of zelfs baroque esthetiek.

Romantisch portret van een klein meisje.

Schilderijachtige en sfeervolle portret van een klein meisje met lange haar. Haar kleren en kapsel laten denken aan de retro stijl.

Een schilderachtige fotoportret van een klein mooie meisje met lange haren en een mooi jurk.

Foto van een klein lachend meisje, die ontspannen in een grote antieke leunstoel zit.

Een portret van een klein meisje op een bank. Zij draagt een mooi jurk een heeft blote voeten.

Charmante portret van een klein meisje voor het raam. Zij is lief, heeft lange blonde haar en draagt een mooi jurkje. Deze foto heeft een retro uitstraling.

Closeup portret van een klein meisje op een antieke leunstoel.

Foto van een klein meijse achter een bankstel. Zij draagt een mooie en elegante jurk.

Portret van een lief klein meisje met lange haar, die achter de stuur van een speelgoedauto zit.

Retro-achtige foto van een klein meije met een fiets in de gang van een grote huis.Dank je wel, lieve Emilia!

Heb je interesse in artistieke kinderfotografie, natuurlijke familiereportage? Bekijk mijn portfolio en leer meer over mijn diensten als professionele familie- en kinderfotograaf. Ik werk vanuit regio Rotterdam en ben beschikbaar voor fotosessies in geheel Nederland en België.

One Comment

  1. Daphne 13 oktober 2012 at 17:21 #

    Beste Olga,

    Wat een prachtige fotografie. Mooi gebruik van natuurlijk licht!

    Met vriendelijke groet,
    Daphne Thunnissen