Fotosessie met een glaskunstenares

Ria is een glaskunstenares uit Hoenderloo in Gelderland. Ze was op zoek naar portretten van zichzelf met haar kunstwerken om in de media te gebruiken. Ik vind samenwerken met creatieve mensen altijd leuk en houd ook van glaskunst, dus ik was meteen heel enthousiast over deze fotosessie.

portret-voor-creative-professional

Ik kwam terecht op een idyllische en pittoreske plaats midden in de bossen en werd ontvangen door een prachtige en gracieuze dame. Alsof ze uit een prerafaëlitisch schilderij kwam. De hele setting voelde meteen sprookjesachtig, al had ik Ria’s mooie glaswerk toen nog niet gezien. Haar werk is heel organisch, met elegante lijnen, rijke kleuren en prachtige motieven: een echt plezier om naar te kijken.

We hebben een aantal foto’s van de kunstenares en haar creaties gemaakt, van Ria’s atelier en van enkele kunstwerken apart. Hier zijn enkele beelden uit deze serie.

portret-voor-creative-professional-2 portret-voor-creative-professional-3 portret-voor-creative-professional-9 portret-voor-creative-professional-4 portret-voor-creative-professional-10 portret-voor-creative-professional-11 portret-voor-creative-professional-8 portret-voor-creative-professional-7 portret-voor-creative-professional-6 portret-voor-creative-professional-12

Ria fotograferen was een bijzondere ervaring. Dank je wel voor de magie en inspiratie, beste Ria!