Mystieke mist

Ik gebruik deze blog voornamelijk om foto’s uit portret- en familiefotosessies te laten zien, maar denk dat ik ook mijn reisfotografie wat vaker kan delen.

Als ik terug van vakantie ben, wordt het meestal direct heel druk. Het duurt dan even voordat ik weer naar de foto’s die ik op reis heb gemaakt heb gekeken, en dan is het een tijd geleden… Nu probeer ik daaraan te werken.

Een paar weken geleden was ik in Italië, waar ik ook Venetië heb bezocht. Ik ben dol op deze stad en zal later een aparte post met de foto’s van Venetië maken, en ook van enkele historische Venetiaanse villa’s buiten de stad.

Mystical_mist_OlgaRookPhotography

We logeerden bij een prachtig hotel ca. 20 km van Venetië. De Veneto regio en ons hotelpark hebben me met deze mooie mist verwelkomd. Ik heb mist altijd mooi gevonden en inspirerend voor mijn verbeelding. Mijn Italiaanse vakantie begon dus meteen met een sprookje. Hier zijn enkele foto’s.

Mystical_mist_OlgaRookPhotography-2 Mystical_mist_OlgaRookPhotography-3 Mystical_mist_OlgaRookPhotography-4 Mystical_mist_OlgaRookPhotography-5 Mystical_mist_OlgaRookPhotography-6 Mystical_mist_OlgaRookPhotography-7 Mystical_mist_OlgaRookPhotography-8 Mystical_mist_OlgaRookPhotography-9 Mystical_mist_OlgaRookPhotography-10 Mystical_mist_OlgaRookPhotography-11 Mystical_mist_OlgaRookPhotography-12 Mystical_mist_OlgaRookPhotography-13 Mystical_mist_OlgaRookPhotography-14 Mystical_mist_OlgaRookPhotography-15

Wordt vervolgd!