Sasha’s verjaardag: gezinsfotoshoot en een kinderfeest in het Plaswijckpark in Rotterdam

Vandaag wil ik enkele foto’s met jullie delen uit de fotoshoot van een gezins- en kinderfeest in Rotterdam van afgelopen zomer.

Nadia en Sergey zijn een mooi expat-gezin uit Rusland dat in Rotterdam woont en werkt. De derde verjaardag van hun dochtertje Sasha en een nieuwe baby op komst waren een uitstekend moment voor een fotosessie: voor natuurlijke foto’s van het gezin samen, en ook om het verjaardagsfeestje van Sasha met een reportage nog memorabeler te maken.

fotoshoot-gezin-kinderfeest-Plaswijckpark-17

Het kinderfeestje, met een picknick, was gepland in het Plaswijckpark aan de Ringdijk in Rotterdam. Dit park biedt vele attracties en activiteiten voor kinderen en gezinnen, en we wisten zeker dat de kinderen daar plezier zouden hebben. Het park opent pas om tien uur ‘s ochtends, en daarom begonnen we wat eerder met de gezinsfoto’s: een parkje daarnaast heeft namelijk ook een mooi grasveld en een speeltuin. Het weerbericht was heel avontuurlijk, en daarom hadden we voor de zekerheid paraplu’s en regenjassen meegenomen. Gelukkig bleef de ochtend droog, warm en zonnig, en kon Sasha gewoon in haar mooie zomerjurkje rondlopen en met haar ouders spelen.

Daarna gingen we naar het Plaswijckpark waar Sasha haar gasten ontmoette. Er was een rondje op een prachtige oude draaimolen, bellenblazen, een ritje door het park in een leuk boemeltreintje, een bijzondere verjaardagstaart, en nog veel meer. Soms werd de hemel wel donker en ging het even regenen, maar de kinderen hadden een geweldige dag. Sasha straalde en genoot duidelijk van haar verjaardag. Ze is een lief en intelligent meisje, en we hebben een hele reeks van haar vrolijke en karaktervolle uitdrukkingen op de foto’s gevangen. Er is duidelijk een atmosfeer van liefde in dit gezin, en ik ben blij dat ik dat in beeld mocht brengen op deze bijzondere dag.

fotoshoot-gezin-kinderfeest-Plaswijckpark-3 fotoshoot-gezin-kinderfeest-Plaswijckpark-2 fotoshoot-gezin-kinderfeest-Plaswijckpark fotoshoot-gezin-kinderfeest-Plaswijckpark-6 fotoshoot-gezin-kinderfeest-Plaswijckpark-5 fotoshoot-gezin-kinderfeest-Plaswijckpark-4 fotoshoot-gezin-kinderfeest-Plaswijckpark-8 fotoshoot-gezin-kinderfeest-Plaswijckpark-9 fotoshoot-gezin-kinderfeest-Plaswijckpark-11fotoshoot-gezin-kinderfeest-Plaswijckpark-27fotoshoot-gezin-kinderfeest-Plaswijckpark-19fotoshoot-gezin-kinderfeest-Plaswijckpark-26 fotoshoot-gezin-kinderfeest-Plaswijckpark-14 fotoshoot-gezin-kinderfeest-Plaswijckpark-7 fotoshoot-gezin-kinderfeest-Plaswijckpark-13 fotoshoot-gezin-kinderfeest-Plaswijckpark-15 fotoshoot-gezin-kinderfeest-Plaswijckpark-20fotoshoot-gezin-kinderfeest-Plaswijckpark-29fotoshoot-gezin-kinderfeest-Plaswijckpark-30 fotoshoot-gezin-kinderfeest-Plaswijckpark-10 fotoshoot-gezin-kinderfeest-Plaswijckpark-21 fotoshoot-gezin-kinderfeest-Plaswijckpark-12fotoshoot-gezin-kinderfeest-Plaswijckpark-22 fotoshoot-gezin-kinderfeest-Plaswijckpark-23 fotoshoot-gezin-kinderfeest-Plaswijckpark-24 fotoshoot-gezin-kinderfeest-Plaswijckpark-25 fotoshoot-gezin-kinderfeest-Plaswijckpark-28 fotoshoot-gezin-kinderfeest-Plaswijckpark-16

Dank jullie wel, beste Nadia, Sergey en Sasha!