Een ochtend in het park: Gezinsfotografie in Rotterdam

Als gezinsfotograaf vang ik de mooie momenten van het leven voor mijn klanten, en dat is voor mij een privilege en een bron van plezier. Ik vind het geweldig om mijn fantastische klanten terug te zien en weer een nieuwe episode van hun verhaal voor ze te mogen documenteren.

Vorig jaar heb ik deze mooie expat-familie in Rotterdam gefotografeerd, en toen ik van Tuğçe hoorde dat ze een nieuwe fotoshoot wilde plannen, was ik heel blij. Ik wist zeker dat we weer een hele vrolijke reportage zouden krijgen.

Fotoshoot-gezin-Kralingen-OlgaRookPhotography-26

Dit keer kozen we een ander park in Rotterdam als onze locatie: het Arboretum Trompenburg in Kralingen. Er zijn hier nauwelijks grasveldjes die goed bij het fotograferen van grotere families passen, maar er zijn veel mooie plekjes om met gezinnen met een of twee kinderen te verkennen.

We hebben een prettige ochtend in het bloeiende park gehad. De kleine Deniz rende rond, en haar prachtige krulletjes sprongen steeds in de lucht. Ze speelde met haar ouders en wilde al hun aandacht. Onze fotosessie was rond Tugce’s verjaardag gepland, en ik wilde ook soloportretten van haar maken. Een moeder fotograferen, terwijl haar jong kindje ernaast aan het springen is, is vaak een uitdaging. Mustafa speelde met Deniz en wist haar af te leiden, maar daardoor was mijn eigen aandacht dan weer tussen twee prachtige scènes gesplitst! Gelukkig hebben we toch alles in beeld kunnen zetten.

Fotoshoot-gezin-Kralingen-OlgaRookPhotography-2 Fotoshoot-gezin-Kralingen-OlgaRookPhotography-3 Fotoshoot-gezin-Kralingen-OlgaRookPhotography-5 Fotoshoot-gezin-Kralingen-OlgaRookPhotography-6 Fotoshoot-gezin-Kralingen-OlgaRookPhotography-4Fotoshoot-gezin-Kralingen-OlgaRookPhotography-18 Fotoshoot-gezin-Kralingen-OlgaRookPhotography-7 Fotoshoot-gezin-Kralingen-OlgaRookPhotography-9 Fotoshoot-gezin-Kralingen-OlgaRookPhotography-8 Fotoshoot-gezin-Kralingen-OlgaRookPhotography-10 Fotoshoot-gezin-Kralingen-OlgaRookPhotography-20 Fotoshoot-gezin-Kralingen-OlgaRookPhotography-24Fotoshoot-gezin-Kralingen-OlgaRookPhotography-19 Fotoshoot-gezin-Kralingen-OlgaRookPhotography Fotoshoot-gezin-Kralingen-OlgaRookPhotography-11 Fotoshoot-gezin-Kralingen-OlgaRookPhotography-13Fotoshoot-gezin-Kralingen-OlgaRookPhotography-22 Fotoshoot-gezin-Kralingen-OlgaRookPhotography-15 Fotoshoot-gezin-Kralingen-OlgaRookPhotography-17 Fotoshoot-gezin-Kralingen-OlgaRookPhotography-21 Fotoshoot-gezin-Kralingen-OlgaRookPhotography-28 Fotoshoot-gezin-Kralingen-OlgaRookPhotography-29 Fotoshoot-gezin-Kralingen-OlgaRookPhotography-31 Fotoshoot-gezin-Kralingen-OlgaRookPhotography-32 Fotoshoot-gezin-Kralingen-OlgaRookPhotography-16 Fotoshoot-gezin-Kralingen-OlgaRookPhotography-23 Fotoshoot-gezin-Kralingen-OlgaRookPhotography-25

Ik vind dat onze reportage de overvloed van liefde en vreugde bij dit mooie gezin laat zien. Van harte bedankt voor deze prachtige dag, beste Tuğçe, Mustafa and Deniz!