Kinderen en gezin fotoshoot in Schoonhoven

Vandaag wil ik een fotoset met jullie delen uit een leuke gezinsfotosessie in Schoonhoven.

Renzo en Gonda waren op zoek naar nieuwe kinderportretten. Ze hebben voorkeur voor natuurlijke stijl van fotografie, en waren helemaal in voor een fotoshoot buiten. Onze locatie was een prettig en rustig park in Schoonhoven. Het was een felle zonnige ochtend, en de kinderen waren vol energie. Ze kenden het park al, maar er is altijd zoveel nieuws te ontdekken!

kinderen-fotoshoot-schoonhoven

Aan het begin vond de kleine Senne het leuk om zo hard mogelijk van de camera weg te rennen. Daarom begon ik maar met portretten van zijn oudere zus Yara. Wat is ze een geweldig model! Niet alleen is ze een mooi meisje, maar ze is ook een prettig en aardig persoon: heel leuk om te fotograferen en om mee te kletsen. Al snel raakte Senne geïntrigeerd door de fotoshoot en kwam hij naar ons toe. Ik ben helemaal weg van zijn ondeugende glimlach. En kijk eens naar zijn vies mondje en al dat wilde plezier met zijn snor lolly. Het was fijn om broer en zus samen in beeld te brengen, en hun bijzondere band met elkaar. En, natuurlijk, het gezin samen.

kinderen-fotoshoot-schoonhoven-3 kinderen-fotoshoot-schoonhoven-2 kinderen-fotoshoot-schoonhoven-4 kinderen-fotoshoot-schoonhoven-5 kinderen-fotoshoot-schoonhoven-6 kinderen-fotoshoot-schoonhoven-8-OlgaRook kinderen-fotoshoot-schoonhoven-7-OlgaRook kinderen-fotoshoot-schoonhoven-9 kinderen-fotoshoot-schoonhoven-10 kinderen-fotoshoot-schoonhoven-11 kinderen-fotoshoot-schoonhoven-15 kinderen-fotoshoot-schoonhoven-14 kinderen-fotoshoot-schoonhoven-17 kinderen-fotoshoot-schoonhoven-16 kinderen-fotoshoot-schoonhoven-18-OlgaRook kinderen-fotoshoot-schoonhoven-19

Onze reportage was veel lol en heeft een hele collectie foto’s aan de muur opgeleverd, plus een fotoboek. En dat zijn zulke belangrijke dingen in het leven van ouders en de kinderen.

Ik vond het een grote eer dat ik deze portretten voor dit mooie gezin mocht maken en al die onschatbare momenten mocht vangen. Van harte bedankt!