Vrolijke gezinsfotoshoot in Ridderkerk

Als familiefotograaf vind ik het altijd geweldig om mijn klanten terug te zien, hun kinderen te zien groeien en nieuwe gezinsleden te ontmoeten. Ik vond het dan ook heel spannend, toen Eva en Gerben, een mooi gezin uit Rotterdam, hun tweede kindje bleken te verwachten en alvast een fotosessie met de beide broertjes wilden boeken.

kinderen-fotoshoot-ridderkerk_OlgaRook

Toen de kleine Sammie halfjaar oud geworden was, hielden we een fotoshoot in Ridderkerk: in een klein parkje naast het nieuwe huis van het gezin. Sammie was nu dezelfde leeftijd als Noah tijdens onze eerdere fotosessie. Noah is inmiddels een trotse en tedere grote broer geworden, en het was interessant om te zien, hoeveel de twee broertjes op dezelfde leeftijd op elkaar lijken. Naarmate Noah ouder is geworden, is hij steeds meer op zijn knappe vader gaan lijken. Dat viel me op toen ik ze fotografeerde, maar toen ik thuis naar de foto’s keek, deed ik nog een leuke ontdekking. Op de foto’s waar de vader en zoon naast elkaar stonden, was niet alleen goed te zien dat ze qua gelaatstrekken op elkaar lijken, maar ook dat ze spiegelende uitdrukkingen hadden: dat was zo leuk en bijzonder om te zien!

De foto’s van de kinderen met hun mooie moeder zijn zo lief en vrolijk, en opa kijkt zo trots als hij zijn twee kleinzoontjes op schoot heeft! Er is zo veel liefde in dit gezin. Het was ontzettend leuk om hun momenten samen te vangen, al deze kostbare emoties en interacties.

kinderen-fotoshoot-ridderkerk-3 kinderen-fotoshoot-ridderkerk-2 kinderen-fotoshoot-ridderkerk-4 kinderen-fotoshoot-ridderkerk-5 kinderen-fotoshoot-ridderkerk-7-OlgaRook kinderen-fotoshoot-ridderkerk-6 kinderen-fotoshoot-ridderkerk-8-OlgaRook kinderen-fotoshoot-ridderkerk-9-OlgaRook kinderen-fotoshoot-ridderkerk-10-OlgaRook kinderen-fotoshoot-ridderkerk-11-OlgaRook kinderen-fotoshoot-ridderkerk-12 kinderen-fotoshoot-ridderkerk-13 kinderen-fotoshoot-ridderkerk-15 kinderen-fotoshoot-ridderkerk-14 kinderen-fotoshoot-ridderkerk-17 kinderen-fotoshoot-ridderkerk-16 kinderen-fotoshoot-ridderkerk-18 kinderen-fotoshoot-ridderkerk-19 kinderen-fotoshoot-ridderkerk-20

Van harte bedankt voor deze mooie dag!