Luisa: Kinderfotografie in regio Gent

In mijn vorige post vertelde ik over een familie fotoshoot in de buurt van Gent. Het ging eerst over Emilia, de oudste van de vier kinderen. Vandaag is het tijd om de middelste zus, Luisa, in de spotlight te zetten.

Toen ik Luisa voor het eerst ontmoette, was ze drie jaar oud. Ze poseerde niet alleen graag maar ook subtiel. Haar prachtige serene uitdrukking gaf ze me heel bewust, wat uitzonderlijk voor haar leeftijd was. Zo’n engelachtige blik: maar dan merk je ook een speelse glinstering in haar ogen! Luisa heeft een sterk karakter, weet heel goed wat ze doet en geniet ervan om model te staan.

fineart-portret-kinderfotograaf-rotterdam-gent-olgarook

Ik vond het leuk en zelfs een beetje flatteus om te horen dat Luisa later fotograaf wil worden. Ze heeft een ingeboren gevoel voor schoonheid, en dat is zeker een waardevolle eigenschap voor een fotograaf. In Luisa’s portretten moet je dan ook haar eigen artistieke expressie zien.

Hier zijn enkele foto’s die ik van Luisa in de tuin en in het huis heb gemaakt. Er zijn ook een paar foto’s bij het partycentrum, waar zij en haar vriendinnetje elkaar gingen fotograferen.

lifestyle-gezinsfotograaf-rotterdam-gent-olgarook-2 lifestyle-fotograaf-rotterdam-gent-olgarook kinderfotograaf-rotterdam-gent kinderfotograaf-rotterdam-gent-olgarook-4 kinderfotografie-fotograaf-rotterdam-gentfineart-kinderfotograaf-rotterdam-gent-olgarook-7 lifestyle-fotoshoot-rotterdam-gent-olgarook lifestyle-familiefotograaf-rotterdam-gent-olgarook-9

Wordt vervolgd! In de volgende kinderportret feature vertel ik graag over Luisa’s tweelingbroer Matteo. Mis het niet, want hij is echt cool!

Bekijk mijn website om meer over mijn kinderfotografie te leren. Ik werk vanuit regio Rotterdam en ben beschikbaar voor fotoshoots in geheel Nederland en België.