Emilia: Kinderfotograaf Gent

Het is altijd geweldig om mijn oude klanten terug te zien. Dit keer wil ik vertellen over een reportage met een van mijn favoriete klanten – een Belgisch gezin dat in de omgeving van Gent woont. Dit was onze 4de uitgebreide reportage sinds 2012: wat vind ik het een privilege om de kinderen te mogen fotograferen, terwijl ze opgroeien, en er zijn er 4 fantastische kinderen in dit gezin.

Mijn kennismaking met de familie was toen ik Emilia, de oudste zus, voor haar lentefeest ging fotograferen. Nu had de tweeling, Luisa en Matteo, ook hun lentefeest. Ik heb het feestje zelf gefotografeerd, maar eerst hadden we een portretsessie om elk van de kinderen afzonderlijk in beeld te brengen. Het idee was, om voor elk kind een apart artistiek fotoboek te maken. Dat is een uitdaging voor een relatief korte fotosessie, maar ik ben een big fan van deze kinderen, en wist dat het perfect zou werken.

fotoshoot-kinderfotograaf-Gent

Laat me elk van de kinderen afzonderlijk in de spotlight te brengen. Ik begin met Emilia. Toen ik haar voor het eerst had ontmoet, was ze zeven jaar oud, en toen was ze al een klein prinsesje. Maar ze is niet alleen van buitenaf mooi. Wat ik zo bijzonder aan Emilia vind, is haar tedere en lieve karakter. Haar ogen stralen dat uit, en je ziet het uit elke interactie met haar jongste zusjes en broertje. Je moet Emilia ook zien dansen en lachen met haar vrienden: ze heeft echt allure en is een fashionista!

Hier zijn enkele beelden van Emilia. Ik ben heel blij met de retro-stijl fine art portretten voor de antieke spiegel: ze gaan letterlijk over zelfreflectie.

fotoshoot-kinderfotograaf-Gent-2 fotoshoot-kinderfotograaf-Gent-3 fotoshoot-kinderfotograaf-Gent-6 fotoshoot-kinderfotograaf-Gent-5 fotoshoot-kinderfotograaf-Gent-4 fotoshoot-kinderfotograaf-Gent-7 fotoshoot-kinderfotograaf-Gent-8 fotoshoot-kinderfotograaf-Gent-9 fotoshoot-kinderfotograaf-Gent-12fotoshoot-kinderfotograaf-Gent-OlgaRook

Het was ontzettend leuk om Emilia weer voor mijn lens te hebben. In mijn volgende blog zal ik over haar zusje praten.

Leer meer over mijn kinderfotografie. Ik werk vanuit regio Rotterdam en ben beschikbaar voor locaties in geheel Nederland en België.