Gezinsfotografie in Soesterduinen

Aline zocht een bijzonder verjaardagscadeau voor haar man. Ze bedacht dat een professionele familiefotosessie een heel persoonlijk en uniek geschenk zou zijn: eerst een leuke tijd samen en daarna een blijvende herinnering daaraan in de vorm van foto’s aan de muur. Ik ben het daar helemaal mee eens, en was blij om dit verrassingscadeau van tevoren met Aline te bespreken en te plannen. De kinderen, Tom en Erin, wisten ervan en deelden hun ideeën voor de fotoshoot met hun moeder, terwijl hun vader er niets over te weten moest komen.

stoere-familiefotografie-olgarook

Aline zocht fotografie die bij de stijl van haar gezin zou passen: iets met meer karakter dan de traditionele familieportretten. Ze dacht aan rauwere, contrastrijke, zwart-wit foto’s, geïnspireerd door Anton Corbijn’s beroemde portretten van artiesten en muzikanten. Aline kwam mijn blog post over een groepsfotoshoot in Bussum tegen, en vond deze aanpak ook heel leuk voor haar eigen sessie.

We besloten om de fotoshoot in het bos en de duinen van Soesterduinen te houden, waar het gezin vaak samen wandelt. Her weer was wisselvallig, met dramatische grijze wolken en scherpe zon die daar af en toe doorheen brak. Aline, Arjan, Tom en Erin bleken geweldige modellen om te fotograferen!

Hier zijn enkele beelden uit onze fotosessie.

 

stoere-familiefotografie-olgarook-6 stoere-familiefotografie-olgarook-5 stoere-familiefotografie-olgarook-7 stoere-familiefotografie-olgarook-4 stoere-familiefotografie-olgarook-2 stoere-familiefotografie-olgarook-3

Dank jullie wel voor de fantastische tijd, beste Aline, Arjan, Tom en Erin. Jullie zijn echte rock stars!

Leer meer over mijn familie- en kinderfotografie.