Kinderfotografie in Amsterdam

Hier is nog een verhaal van afgelopen zomer. In Amsterdam  hadden we een vrolijke fotosessie met mijn oude klanten en hun twee kinderen: Ollie van drie en Noukie van anderhalf jaar oud.

Foto van kleine broertje en zusje op straat in Amsterdam

We begonnen in hartje Amsterdam bij de speeltuin voor het huis waar het gezin woont. De kinderen vonden het heel leuk om te schommelen, en Ollie ging ook van de glijbaan. Daarna liepen we langzaam door de pittoreske Amsterdamse straten en over de bruggen, en hadden onderweg veel lol. Toen we het sculptuur van de beroemde schoolmeester Theo Thijssen en de scholier Kees de Jongen hadden gepasseerd, was Olie nieuwsgierig waarover de bronzen jongen aan het schrijven was – en dus ging hij over zijn schouder kijken. Na de wandeling door de stad arriveerden we bij het Westerpark met zijn groene velden; hier hadden we een kleine picknick. De kinderen hebben rond gelopen, de bomen omhelst, en de nogal assertieve eenden bij een meertje gevoerd.

De kleine blonde Noukie ziet er als een engeltje uit, maar achter haar tedere gezicht heeft ze een onafhankelijk karakter en is nergens bang voor. Ze is misschien het enige kleine meisje dat ik heb ontmoet, die niet bang is voor spinnen, maar juist nieuwsgierig naar ze is. En Ollie was een beschermende grote broer voor zijn zusje. Het was geweldig om de kinderen in verschillende situaties in actie op een natuurlijke manier te fotograferen, ook samen met hun ouders en oma.

Deze familiereportage was er één vol vreugde en plezier, en vangt helemaal de sfeer van de plaats waar de kinderen opgroeien. Onze foto’s gaan ze zeker helpen om de herinneringen uit hun vroege kinderjaren terug te brengen als ze opgroeien.

kinderfotografie: foto van een jongetje op een schommel foto van een vrolijk jongetje op een schommel foto van een klein lachend meisje op een schommel foto van een moeder en haar zoontje in de speeltuin in Amsterdam foto van een lachend jongetje fotoshoot in de speeltuin: foto van een jongetje op een glijbaan foto van een gezin met twee kleine kindjes op een straat van Amsterdam foto van een gelukkige moeder met dochtertje op een straat van Amsterdam foto van een gezin lopend door een straat in Amsterdam portret van een jongetje met zijn vader portret van een kindje met een sculptuur in Amsterdam portret van een jongetje met Kees de Jongen sculptuurfoto van moeder en dochter die door Amsterdam lopen foto van een moeder en een dochter portret van een dromerig jongetje op een straat in Amsterdam portret van een klein meisje foto van een oma met haar kleindochter in een park portret van een klein meisje foto van kinderen die met hun oma spelen foto van een lachend jongetje die een boom omhelst foto van een gezin met een klein dochtertje in een park foto van een jongetje met een lieveheersbeestje op zijn hand foto van hand van een kindje met een lieveheersbeestje op zijn vinger foto van een gezin met kinderen in Westerpark foto van een gezin met kleine kinderen in Westerpark foto van een klein broertje en zusje in Westerpark foto van twee kinderen spelend in Westerpark

Van harte bedankt voor deze mooie dag!

Leer meer over mijn familie- en kinderfotografie.