Een Herfst Familie Fotoshoot in Rotterdam

Afgelopen jaar portretteerde ik een prachtige ‘expat’-familie in Rotterdam. Ik was heel blij om te horen dat ze naar aanleiding van hun eerste ervaring een jaarlijks terugkerende traditie wilden maken van onze fotosessie in de herfst. Het Arboretum Trompenburg in Rotterdam Kralingen met de romantische paden en rijke herfstkleuren was de perfecte locatie voor zo’n fotoshoot met de familie.

Het is altijd geweldig om mijn klanten terug te zien, en om te constateren hoe de kinderen gegroeid zijn. De fotosessies zijn dan nog veel prettiger voor de kinderen, omdat ze mij dan als een oude vriend zien.

Sophia is nu zes jaar oud en ze vertelde me meteen heel veel over haar school en over de dingen die ze leuk vindt. Ze is een echte fashionista (net als haar prachtige moeder Zanya) en ze had heel veel zin om model te staan. En wat voor een model!

Haar jongere zusje Emma is nu twee jaar oud en is al een kleine prinses geworden. Met haar mooie klassieke jurkje en losse haren leek ze op een breekbaar porseleinen poppetje uit Victoriaanse tijden. Ze vond het prachtig om in het park rond te rennen en alle geheimen daarvan te ontdekken.

fineart-kinderfotografie-olgarook

rotterdam-kinderfotografie-olgarook-2 rotterdam-kinderfotografie-olgarook fineart-kinderfotografie-olgarook-3 rotterdam-kinderfotografie-olgarook-3 fineart-kinderfotografie-olgarook-4 rotterdam-kinderfotografie-olgarook-5 rotterdam-familie-fotoshoot-olgarook-2 rotterdam-familie-fotoshoot-olgarook-3 rotterdam-familie-fotoshoot-olgarook-4 rotterdam-familie-fotoshoot-olgarook-5 rotterdam-familie-fotoshoot-olgarook-6 rotterdam-familie-fotoshoot-olgarook-7 rotterdam-familie-fotoshoot-olgarook-9 rotterdam-familie-fotoshoot-olgarook-8 rotterdam-familie-fotoshoot-olgarook-10 rotterdam-familie-fotoshoot-olgarook-11 rotterdam-familie-fotoshoot-olgarook-13 rotterdam-familie-fotoshoot-olgarook-12 rotterdam-familie-fotoshoot-olgarook-14

Ik geef kinderen altijd alle tijd en ruimte om zich te vermaken tijdens de fotosessie, en ik probeer altijd om op verschillende plekken te fotogaferen, zodat het voor de kinderen leuk blijft. Dit leidt ook tot een grote verscheidenheid aan foto’s, interacties, en stemmingen. Onze plezierige fotosessie leverde – zoals vorig jaar – een prachtig fotoalbum op van het gezin samen, en van de opgroeiende kleine meisjes.

Van harte bedankt voor de leuke fotosessie, beste Zanya, Gustavo, Sophia en Emma!

Leer meer over mijn familie- en kinderfotografie. Ik werk vanuit regio Rotterdam en ga naar de locaties in geheel Nederland en België.