Expat fotosessie in een park: Gezinsfotografie Rotterdam

Vandaag deel ik vol trots met jullie een prachtige familiereportage die ik afgelopen augustus in Rotterdam heb gehad. De zomer is voorbij, maar deze foto’s kunnen elke grijze dag lichter en vrolijker maken.

Moeder en dochter fotografie: een mooie moeder met een vrolijk klein meisje in het zonnige park

Tuğçe is een mooie expat zakenvrouw uit Turkije, die in Rotterdam werkt, en ze benaderde me voor een fotosessie met de familie. Omdat het gezin in het centrum van Rotterdam woont, een actieve levensstijl heeft en van buitenactiviteiten geniet, hebben we het park in de buurt van Euromast als onze locatie gekozen. Dit park is één van mijn favoriete plaatsen in Rotterdam om grotere families en gezinnen met meerdere kinderen te fotograferen. De mooie groene veldjes hier laten voldoende ruimte om te bewegen en rond te spelen.

Het weer deze zomer was onstabiel, maar de ochtend van onze fotoshoot was warm, zonnig en helemaal zomers. Onze fotosessie was een fontein van vreugde en positieve emotie op elk moment, vol liefde, warmte, energie en allure. Ik was meer dan gelukkig om iedereen zowel individueel in beeld te brengen, met een focus op iemands karakter en persoonlijkheid, als ook samen, en dan de emotie, verband en bijzondere momenten van samen zijn te vangen. Kijk eens naar Kerem en Selin met hun kleine krullerige zusje Deniz. Of neem de foto’s van Deniz die met haar ouders aan het spelen is. Wat vertellen ze veel over de band van de kleine met haar moeder en vader. En kijk eens naar de romantische foto’s van Tuğçe en Mustafa: ik vind het altijd leuk om een stel samen te fotograferen als de kinderen ze een vrije minuut geven (meestal is het inderdaad maar een minuut!). Al die foto’s vangen het geest van het gezin en vertellen hun verhalen.

Kinderfotografie van broers en zusjes: twee oudere kinderen samen met hun tweejarig zusje zwartwit portret van een krullerig klein meisje Portret van een moeder met haar lachend klein dochtertje Portret van een vrolijk gezin in een park vrolijke gezinsfotografie: een klein lachend meisje speelt met haar ouders spontane en vrolijke gezinsfotografie in een park in Rotterdam spontane en vrolijke gezinsreportage in Rotterdam Portret van een spelende moeder en kind in een zonnig park natuurlijk portret van een mooie jonge vrouw portret van een meisje portret van een jongen in een park portret van een vader met twee kinderenvrolijk en romantisch portret van een jongen portret van een zoon en een vader samen vader en zoon fotografie portret van een vader en zijn kinderen emotionele vader en dochter portret klassiek en romantisch portret van een jong meisje met mooie ogen kleurenportret van een mooie jonge vrouw met sprankelende ogen portret van een vrolijk stel in een park romantisch portret van een stel vrolijk en speels portret van een echtpaar portret van een klein meisje gezinsportret in een park vrolijke groepsportret in een park
Onze vrolijke reportage resulteerde in een reeks portretten voor aan de muur, in foto’s als cadeau voor familie en ook in een dik fotoboek om op elk moment – ook jaren en decennia later – terug naar die mooie dag te kunnen gaan.

Van harte bedankt voor deze fantastische fotosessie, beste Tuğçe, Mustafa, Kerem, Selin en Deniz!

Leer meer over mijn familie- en kinderfotografie. Ik werk vanuit regio Rotterdam en ga naar de locaties in geheel Nederland en België.