Natuur en poëzie: Portretfotoshoot Rotterdam

Vandaag is een bijzondere dag om de fotosessie met de mooie Nicole met jullie te delen.

Nicole kwam uit China naar Rotterdam om aan de RSM Erasmus University te studeren. Nu studeert ze af bij het onderzoeksmasterprogramma, en zal ze Nederland binnenkort verlaten.

Nicole vertelde me dat ze eerst op zoek was naar professionele portretten voor zakelijk gebruik. Maar toen ze mijn website tegenkwam, bedacht ze dat ze het liefst een ander soort fotosessie zou willen. Iets bijzonders, een meer romantische fotosessie om zich haar studentenjaren en verblijf in Rotterdam en Nederland te kunnen herinneren. Nicole wilde graag een heel fotoboek gevuld met mooie portretten – een bijzondere en superleuke opdracht voor een fotograaf.

klassiek, nostalgisch en fashion-achtig portret van een mooie Aziatische studente

Hier zie je een aantal portretten die we op een mooie zomerochtend bij het Arboretum Trompenburg in de buurt van de Erasmus Universiteit Rotterdam hebben gemaakt. Nicole is niet alleen intelligent, maar ook een perfecte natuurlijke schoonheid. Er zit zoveel gratie in haar bewegingen, en ze straalt sereniteit en innerlijke schoonheid uit. Het is bijna niet te geloven, dat dit Nicole’s eerste professionele fotosessie was: zo natuurlijk en kalm was ze.

Nicole: romantisch en sereen kleurenfoto van een mooi meisje dromerig portret van een meisje in een zomers park op een bruggetje romantisch fotoportret in een park in Rotterdam Kralingen mysterieuze portret van een meisje met een grote vaas in een park klassiek portret van een mooi en sereen Chinees meisje fashion-stijl portret van een Chinees meisje in een park in Rotterdam romantisch portret va een mooi Chinees meisje fashion portrait van een dromerig meisje in een park fashion kleurenportret van een meisje in een park romantisch portret van een meisje in een park: ze lijkt net een bosnimf de magie van schoenen: een mooi paar schoenen tijdens een fotoshoot in een park portret van een lief kijkend meisje in een park portret in een park op een bankje portret in een park romantisch portret in een park dromerig portret in een park portret tussen de bloemen in een park tussen de rozen bloemen en schoenen: een vrouwelijke idylle met natuur en mode mysterieuze park in de rozentuin portretten in de rozentuin romantische fotoshoot in een park in Rotterdam romantisch portret in een park in Rotterdam Kralingen

De foto’s zijn romantisch, vrouwelijk en vol poëzie. Sommige portretten hebben een mysterieuze uitstraling, terwijl anderen juist een soort fashion flair hebben – wat heel logisch is met de mooie outfit van Nicole. En we konden het allebei niet weerstaan om ook een paar speciale foto’s van Nicole’s prachtige D&G-schoenen te maken.

Tijdens onze fotowandeling door het park hebben we met Nicole vrolijk gekletst. Ook heb ik interessante dingen over China en het schoolleven daar geleerd.

Vandaag studeert Nicole af aan de Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit. Van harte gefeliciteerd, lieve Nicole! Ik wens je een vrolijk afstudeerfeest en alle geluk met je volgende stappen in het leven. Ik hoop dat je veel leuke herinneringen aan je tijd in Rotterdam en Nederland mee zal nemen, ook in de vorm van het prachtige album dat we samen hebben gecreëerd. Je bent fantastisch!

Leer meer over mijn diensten als professionele portretfotograaf in regio Rotterdam en geheel Nederland.