Daan, Lot en Jesse: Kinderfotografie Teteringen

Vandaag wil ik graag enkele foto’s met jullie delen uit een fotosessie van afgelopen lente. Met excuses voor de vertraging.

Joost en Saskia hebben drie prachtige jonge kinderen – Daan, Lot en Jesse – en ze wilden de kinderen laten portretteren zoals ze nu zijn. Ze wilden graag mooie individuele portretten aan de muur, om de woonkamer in hun nieuwe huis een unieke en emotioneel verwarmende decoratie te geven.

Klassiek portret van een serieus klein meisje

We gingen voor een natuurlijke stijl, omdat die het beste bij het karakter van de kinderen past. Het gezin woont in Teteringen, en heeft een prachtig bos en duinen in de buurt. Dat was een uitstekende locatie voor een natuurlijke reportage waarbij de kinderen rond zouden kunnen lopen en spelen. Ook heb ik portretten van de kinderen thuis gemaakt, omdat het vele licht in de woonkamer dat prima mogelijk maakte.

De combinatie van een fotowandeling buiten en ontspannen momenten thuis maak ik vaak bij gezins- en kinderfotografie. In beide gevallen – thuis en in de natuur – zijn de kinderen in hun element, en kunnen ze zichzelf zijn. Een gecombineerde reportage binnen en buiten laat ze in verschillende setting zien – en belicht hun karakters van verschillende kanten.

portret van een klein jongetje foto van een klein meisje met een zebra knuffel portret van een klein jongetje buiten portret van een klein jongetje met een knuffel portret van een klein meisje met een knuffel schaapje portret van een klein jongetje onder de boom portret van een klein jongetje met een ondeugend blik fotoportret thuis: een klein jongetje met een knuffel slang klassieke portret van een klein meisje met een lief blik klassieke kinderportret aan huis: een klein jongetjeklassieke kinderportret aan huis: een klein meisje klassieke kinderportret aan huis: een klein jongetje

Daan, Lot en Jesse waren een echt plezier om te fotograferen. Dank jullie wel voor deze bijzondere fotosessie!

Leer meer over mijn familie- en kinderfotografie.