Zomernieuws: Moskou en Londen calling

Ik hoop dat je volop van de zomer aan het genieten bent!

Mocht je in de komende dagen in Londen zijn, ben je van harte welkom op de Parallax Art Fair in de Chelsea Old Town Hall. Deze kunstbeurs vindt plaats in het weekend van 23-24 juli, en de entree is gratis! Als je in de buurt bent, heet ik je natuurlijk welkomin mijn stand, waar ik enkele werken uit mijn “Portals” reeks zal exposeren.

Ook zal mijn werk in Moskou van 21 juli tot 7 augustus op een tentoonstelling van de winnaars van de MIFA (Moscow International Foto Awards) 2016 te zien zijn.

Meer dan 4000 fotografen van over de hele wereld hebben aan deze prestigieuze fotocompetitie deelgenomen, en ik zat tussen de winnaars – samen met fantastische en zeer inspirerende internationale fotografen. Mijn “Florals” serie kreeg de 2de plaats in de categorie Fine Art, en de 1ste plaats in de subcategorie Stilleven. Dat is voor mij een grote eer.

Vanaf vandaag worden zestig werken van veertig winnaars in de Moskouse galerie “Na Kashirke” geëxposeerd (waaronder mijn “Florals”). Ik kon vandaag helaas niet bij de openingsceremonie aanwezig zijn, terwijl deze door de Moscow Government en de Lucie Awards Foundation (een beroemde fotografieorganisatie) ondersteund werd.

Mocht je in de komende tijd toevallig in Moskou zijn, raad ik je van harte aan om de expositie te bezoeken: je zult allerlei genres van de fotografie kunnen bewonderen.

mifa_winner_seal-OlgaRook.php

Ik wens je een fantastische zomer!

Olga