Demi: fotosessie aan huis in Rotterdam

Vandaag zet ik een jarige in de spotlight! De ster van deze fotosessie is Demi, die vandaag 7 jaar oud is geworden.

Demi’s moeder Yvonne wilde bijzondere portretten laten maken van Demi op deze mooie leeftijd, en enkele weken geleden organiseerden we een fotosessie bij Demi thuis. Je huis is vertrouwd terrein waar je altijd op je gemak bent. Bovendien had Demi extra comfort nodig: ze is motorisch beperkt en verplaatst zich in een rolstoel.

Demi is vrolijk van karakter. Ze houdt van school, dansles en is een grote fan van K3. Ze houdt ook van foto’s maken en zoals jullie zien is ze een fantastisch model!

Het was een plezier om deze lieve en knappe prinses te fotograferen. We hebben een heel album vol natuurlijke en sprekende portretten gemaakt – van Demi alleen en van momenten samen met haar mooie mama.

zwart-wit portret van een klein meisje met donkere haar en ogen.

portret van een klein meisje portret van een klein meisje met sprankelende zwarte ogen grappige en tedere foto van een klein lachend meisje met haren voor haar gezicht foto van een dromerig klein meisje foto van een dromerig klein meisje foto van een klein meisje met een doosje potloden portret van een klein meisje portret van een klein meisje portret van een lachend klein meisje met een brilletje foto van een klein meisje met een brilletje foto van een klein meisje in een rolstoel en van haar moeder foto van een moeder en dochtertje foto van een moeder met haar dochtertje foto van moeder en dochtertje fotosessie moeder en dochter portret van een klein meisje met haar ogen dicht dramatisch en klassiek portret van een klein meisje met zwarte ogen dramatisch portret van een klein meisje met lange donkere haar en zwarte ogen klassiek en nostalgisch portret van een klein dromerig meisje met een spiegeltje in haar hand. Klassiek en schilderij-achtig portret van een dromerig meisje met een hartvormig handspiegeltje dramatisch en schilderachtig portret van een klein meisje dat in een spiegeltje kijkt dramatisch portret van een lachend meisje

Gefeliciteerd met je verjaardag, lieve Demi, en van harte bedankt voor de leuke fotosessie!

Bekijk mijn portfolio en leer meer over mijn diensten als familie- en kinderfotograaf. Ik werk vanuit regio Rotterdam en ben beschikbaar voor een fotoshoot in geheel Nederland en België.

2 Comments

  1. Yvonne Ranoesemito 14 juni 2016 at 01:54 #

    Ik hoefde niet lang na te denken om je als fotograaf te vragen. Je werk is uniek en bijzonder. Je wist precies hoe ik foto’s van Demi wilde hebben en het resultaat is prachtig, heel mooi. Enorm bedankt love your work. Yvonne Ranoesemito

    • Olga Rook 21 juni 2016 at 21:43 #

      Van harte bedankt voor je lieve woorden, Yvonne! Demi is een mooi meisje van binnen en van buiten. Het was een plezier om haar – en jullie samen – in beeld te brengen. Dank jullie wel voor deze mooie fotosessie!