Vrolijke familiereportage op een winterdag

Vandaag wil ik jullie graag vertellen over een familiefotosessie, die we de afgelopen maand in Rotterdam hebben gehad.

Caroline’s dochtertje Noor is net vier jaar oud geworden. Het is een mooie leeftijd en een mijlpaal, want Noor is recent naar school gegaan. Caroline wilde deze periode van Noor’s kinderjaren en het gezin samen in authentieke en tijdloze foto’s bewaren.

Klassieke en nostalgische kinderportret: klein meisje met een dromerig blik

Het is mijn missie om families hun visuele erfgoed te helpen opbouwen, en het was ontzettend leuk om dat voor dit gezin te doen.

Je kent de Nederlandse winters met hun vele donkere en regenachtige dagen. We hebben het risico genomen om een fotowandeling in een park te maken in de wetenschap dat het elk moment zou kunnen gaan regenen. Er was geen zon op deze dag, en net genoeg, maar niet echt mooi, licht. Toch is onze reportage perfect gelukt: in de foto’s zie je niet het saaie weer terug, maar juist een verzameling bijzondere en vrolijke momenten. Het geheim? De liefde, het plezier en de warmte die dit gezin met elkaar verbinden.

Jonge kindjes kunnen op dergelijke grijze dagen traag en slaperig zijn, maar met Noor was dat zeker niet het geval. We hadden geen zonnetje nodig: ze straalde vanzelf! Wat een lief, teder en vrolijk persoontje is ze!

We hebben in het Park bij de Euromast gewandeld en mochten zelfs bij het prachtig Heerenhuys naar binnen kijken. Hier hebben we ook een reeks bijzondere portretten gemaakt.

foto van een lachend klein meisje dat door een park looptportret van een klein meisje foto van een klein meisje met een snoepje voor haar neus vrolijke foto van een klein meisje dat haar vieze handjes laat zien foto van een vader die zijn dochtertje in de lucht optiltfoto van een gezin met een klein meisjePortret van een lief klein meisjefoto van een lachend klein meisje met haar moeder gezinsportret: een klein meisje tussen haar ouders gezinsportret met een klein meisje dat lachend haar tong uitsteekt foto van een klein meisje met een wintermuts portret van een klein meisje met een muts en een sjaal foto van een klein meisje kleurenfoto van een klein lachend meisje in een park nostalgisch retro-stijl portret van een engelachtig klein meisje nostalgisch portret van een klein meisje nostalgische foto van een klein meisje met haar vader nostalgisch gezinsportret retro-achtige foto van een klein meisje Nostalgische vintage-achtige foto van een klein meisje vrolijk gezinsportret foto van het gezin in een park foto van een lief lachend klein meisjegezinsportret in een park in Rotterdamportret van een klein meisjeEnkele minuten nadat we met onze fotosessie klaar waren ging het hard regenen; nu maakte het ons niet meer uit, want we hadden al zoveel leuke momenten gehad! Nu zijn er portretten voor aan de muur om het huis met vreugde te vullen, en een mooi album dat met een reportage over een “dag uit het leven” een verhaal vertelt over dit hartverwarmende gezin.

Van harte bedankt, beste Noor, Caroline en Steven!

Bekijk mijn portfolio en leer meer over mijn diensten als professionele familie- en kinderfotograafIk werk vanuit regio Rotterdam en ben beschikbaar voor fotosessies in geheel Nederland en België.