Nieuw: Deluxe Art Box uit Italië

Vandaag wil ik jullie met trots aan een nieuw en bijzonder fotoproduct introduceren. Naast verschillende soorten afdrukken en albums kan je vanaf nu ook mijn collectie van art prints in een luxe doos bestellen. Een aantal van mijn klanten zijn inmiddels al – net zoals mijzelf – groot fan hiervan geworden!

De art prints zijn exclusieve producten, handgemaakt in Italië met technologieën die nergens anders meer beschikbaar zijn. Ze worden gedrukt op speciaal en individueel gekleurd kunstpapier zodat het beeld een elegant, decoratief passe-partout lijkt te hebben.

exclusieve-fotoproducten-7

De unieke druktechniek maakt gebruik van een reeks klassieke texturen en zeer precieze selectieve coatings en afwerkingen die zorgen voor prachtige effecten op maat. Elke print is een juweel. Het is schitterend om te zien hoe de verschillende coatings op verschillende manieren het licht weerkaatsen. Het aantal kleuren en combinaties van materialen is eindeloos, en voor de achtergrondkleur van het papier zelf is er de keuze tussen zwart of wit.

exclusieve-fotoproducten-2 exclusieve-fotoproducten-6 exclusieve-fotoproducten-8 exclusieve-fotoproducten-11 exclusieve-fotoproducten-9 exclusieve-fotoproducten-12 exclusieve-fotoproducten-10 exclusieve-fotoproducten-13

Je kan zulke beelden inlijsten voor aan de muur, of ze in een luxe doos bewaren om ze af en toe te bewonderen. Ook is het mogelijk om ze zonder extra lijst aan de muur te hangen of te exposeren op de kast of een speciale plank. Deze art prints zijn beschikbaar in meerdere formaten in collecties van 10-30 beelden (perfect voor kinderfotografie en familiereportages). Je kan de collectie in dezelfde stijl bestellen (perfect als je van klassieke elegantie houd) of een combinatie van verschillende soorten papier, meerdere kleuren en stijlen uitkiezen. Ook is het mogelijk om de prints in de vorm van een album te bestellen.

Deze luxe art prints zijn perfect voor bijzondere portretten en voor kunstfotografie. Daarom heb ik besloten om mijn prijswinnende “Portals” en “Florals” afdrukken ook op deze manier aan te bieden. Je kan ze via mijn fine art website in gelimiteerde oplage bestellen, met de hand op de achterzijde gesigneerd. Het is ook mogelijk om een box met de hele collectie te bestellen.

Wit vind je daarvan?

Bekijk mijn portfolio en leer meer over mijn diensten als professionele familie- en kinderfotograafIk werk vanuit regio Rotterdam en ben beschikbaar voor fotosessies in geheel Nederland en België.