Sytske: Zakelijke fotosessie Rotterdam

Sytske was op zoek naar een fotosessie waarin ze zowel zakelijke foto’s voor haar website als een privé-portret van zichzelf wilde laten maken. Als mediator helpt Sytske mensen bij gevoelige gesprekken en onderhandelingen en zorgt zij voor goede communicatie. Het was dan ook essentieel dat de professionele foto’s haar persoonlijkheid, aanpak en energie zouden uitstralen. Ook wilde Sytske graag een portret van zichzelf voor aan de muur: een beeld dat haar karakter zou vangen. In beide gevallen ging het om de geest, om zichzelf zijn. Sytske wilde geen formeel studioportret. Ze houdt van meer dynamiek in beeld en vond een natuurlijke setting een inspirerend element voor haar fotosessie.

Ontspannen zakelijk portret in de natuurlijke omgeving

portret van een elegante dame in een herfstpark

portret van een energieke zakenvrouw zakenportret in een park We hebben een prachtig park voor onze gecombineerde fotosessie gekozen: het Arboretum Trompenburg in Rotterdam. De rijke, warme herfstkleuren pasten perfect bij Sytske’s stijl! We hebben door het park gewandeld en een paar outfits gewisseld. Het ging heel natuurlijk en ontspannen: Sytske heeft duidelijk een fotomodeltalent!

Dank je wel, beste Sytske, het was een plezier om met jou samen te werken!

Leer meer over mijn diensten als professionele portretfotograaf in regio Rotterdam, geheel Nederland en België.

2 Comments

  1. Sytske 13 januari 2016 at 18:28 #

    De foto-sessie was een hele plezierige ervaring. Ik zag er in eerste instantie tegen op. Olga zorgde er gelukkig voor dat ik me op mijn gemak voelde en gaf mij het vertrouwen dat ik het prima deed als foto-model. Het heeft geresulteerd in een aantal mooie foto’s die mij neerzetten op een hopelijk aansprekende manier. Het is voor mij belangrijk dat klanten voor mijn mediation-praktijk het gevoel krijgen dat ze in mij een prettige, rustige, betrouwbare mediator vinden. Olga was professioneel en luisterde goed naar mijn wensen.

    • Olga Rook 15 januari 2016 at 12:20 #

      Dank je wel, Sytske! Het was ontzettend leuk om met jou samen te werken!