Zakelijke fotosessie op Rotterdamse toplocatie

Carla is een UX designer. Ze was op zoek naar een nieuw zakelijk portret en foto’s om haar eigen website te kunnen updaten. Als creatief professional had ze beelden nodig die haar persoonlijkheid, energie en stijl reflecteren. Carla en ik hebben haar ideeën besproken en besloten om onze fotosessie op het dak van het Groothandelsgebouw te houden, waar Carla ook haar kantoor heeft. Het gebouw dateert uit 1953 en is een monument. Het heeft een levendig uitzicht op het drukke stadsleven in het hart van Rotterdam. Inspirerend en dynamisch, en daarmee helemaal passend bij Carla’s Rotterdamse werkbenadering!

zakelijk portret van een charismatische jonge vrouw in een stadssetting

zakelijk portret met een uitzicht op de stad zakelijke reportage in het centrum van de grote stad Portret van een vrolijke zakenvrouw in de stad met een uitzicht op het centrum van Rotterdam als achtergrond Zakelijk portret van een lachende jonge vrouw op balkon met een uitzicht op het centrum van Rotterdam Zakelijke profielfoto van een jonge vrouw Kleurrijke profielfoto van een zakenvrouw zakenportret van een jonge vrouw

Het was ontzettend leuk om met Carla te werken. Van harte bedankt voor deze fotosessie!

Leer meer over mijn diensten als professionele portretfotograaf in regio Rotterdam en geheel Nederland.