Portretfotoshoot Antwerpen

Vandaag heb ik een vervolgverhaal over de fotosessie vlakbij Antwerpen. Het was een gecombineerde fotoshoot met twee portretseries geworden: van de moeder en de zoon.

De zoon is nog geen twintig: een prachtige periode uit het leven om in tijdloze foto’s te bewaren. We begonnen onze fotosessie in de gezellige tuin. De rijke herfstkleuren hebben voor de prachtige achtergrond en sfeer gezorgd. Daarna hebben we een aantal foto’s met de auto en achter de stuur gemaakt. Mannen achter het stuur zijn namelijk vaak heel gelukkig, heb ik gemerkt. En een klassieke auto is altijd fotogeniek en creëert cinematografische associaties. Het maakt me bijvoorbeeld denken aan oude road movies uit Hollywood. Uiteraard kon ik het ook niet missen om de zoon en de moeder samen te fotograferen.

Dank jullie wel voor een prachtige fotosessie!

Bekijk mijn portfolio en leer meer over mijn diensten als professionele familie- en kinderfotograaf in Nederland en België.