Bas: Portretfotografie Antwerpen

Vandaag wil ik enkele beelden met jullie delen uit een recente fotosessie in Brasschaat vlakbij Antwerpen. Het was een gecombineerde fotoshoot met twee portretsessies: Hier zie je de foto’s van Bas, alleen en met zijn beeldschone moeder.

Bas is negentien: een prachtige leeftijd om in beeld te brengen en zo voor altijd te bewaren! We hielden onze fotosessie in de gezellige tuin van het gezin. Een klassieke Land Rover was een bijzondere toevoeging met cinematografische associaties. Doen de foto’s van de knappe Bas achter het stuur van de auto niet denken aan oude road movies uit Hollywood?

portret van een jonge man in de auto achter de stuur. De foto laat denken aan James Dean en de Hollywood road movies

Klassieke portret van een jongen Klassieke portret van een jongen tegen een boom in zijn tuin portret van een jongen portret van een jongen Portret van een jongen in de auto achter de stuur portret van een jongen achter de stuur in zijn auto portret van een jongen in de spiegel van zijn auto Portret van een jongen in de auto: zijn reflectie in de buitenspiegel van zijn auto Portret van een jongen achter de stuur Klassieke portret van een jongen Portret van een jongen achter glas portret van een jongen met zijn auto portret van een jongen in de herfsttuin portret van een lachende jongen

Ook hebben we enkele portretten van Bas en zijn moeder samen gemaakt. Op een van de beelden zie je ze allebei met hun ogen dicht staan. Dat was puur toeval: moeder en zoon hebben synchroon met hun ogen geknipperd, en het resultaat is vol emotie. portret van een mooie vrouw met haar lachende tiener zoon stoere portret van een moeder en haar zoon portret van een moeder een zoon met ogen dicht

Dank jullie wel voor een prachtige fotosessie!

Bekijk mijn portfolio en leer meer over mijn diensten als professionele familie- en kinderfotograaf in Nederland en België.