Een herfstdag samen: Familiefotografie Rotterdam

Zanya en Gustavo zijn expats uit Panama die op dit moment samen met hun twee lieve kleine dochters Sophia en Emma in Rotterdam wonen. Laat me enkele beelden met jullie delen uit de fotosessie van dit fantastisch gezin.

klassieke fotoportret van een klein meisje met donkere ogen

We hadden een prachtige herfstochtend voor onze fotowandeling in het Park van Rotterdam. Het gouden zonlicht en de gouden herfstblaadjes: wat een mooi moment voor een gezinsreportage. Kijk eens hoeveel lol de meisjes hadden! Ik ben helemaal weg van de grappige uitdrukkingen van Emma en van Sophia’s allure. En al die bijzondere momenten van het gezin samen, al de liefde en vreugde.

gezinsportret op een herfstdag Herfstkinderfoto's Herfstgezinsfotografie herfst gezinsfotoreportage portretten van een klein meisje in een herfspark portret van moeder en dochter op een heldere herfstdag portret van een klein meisje in een park foto van een meisje in een park portret van een klein meisje in het park van Rotterdam

Terwijl de meisjes rondliepen is het ons ook gelukt om enkele portretten van Zanya en Gustavo samen te maken – voor het eerst in jaren. Wat zijn ze een mooi stel!

portret van een stel in een park romantisch portret van een paar in een herfstpark portret van een paar in een herfstpark in tegenlicht

Dank jullie wel voor deze leuke fotosessie, beste Zanya, Gustavo, Sophia en Emma!

Bekijk mijn portfolio en leer meer over mijn diensten als professionele familie- en kinderfotograafIk werk vanuit regio Rotterdam en ben beschikbaar voor fotosessies in geheel Nederland en België.