Portretfotografie Antwerpen

De mooie dame op deze portretten werkt als coach. Ze was op zoek naar nieuwe profielfoto’s voor haar website: beelden die haar warme persoonlijkheid en vriendelijke aanpak zouden weergeven. Hier zie je een mix van professionele en privé-portretten die we in de tuin in de buurt van Antwerpen hebben gemaakt. Een natuurlijke schoonheid met een stukje mooie natuur daaromheen: is dat niet perfect? Het was een plezier om deze mooie dame in beeld te brengen: ze is niet alleen een prachtige vrouw maar ook een mooi mens. Ik hoop dat de foto’s dat ook laten zien.

fotograaf-antwerpen-OlgaRookPhotography

fotograaf-antwerpen-OlgaRookPhotography-2 fotograaf-antwerpen-OlgaRookPhotography-3 fotograaf-antwerpen-OlgaRookPhotography-4 fotograaf-antwerpen-OlgaRookPhotography-5

Van harte bedankt voor de fotosessie, ik heb daarvan genoten!

Leer meer over mijn diensten als professionele portretfotograaf in Nederland en België.