Annual Dutch Art Fair en de AXA Art Talent Award

September was voor mij een echte kunstmarathon. Eerst had ik een soloexpositie bij Sophie Maree galerie in Den Haag. Twee weken later nam ik deel aan een grote kunstbeurs: de Annual Dutch Art Fair (ADAF).

Op het laatste weekend van september presenteerden 250 schilders, beeldhouwers, kunstfotografen en andere kunstenaars hun werk in het World Fashion Center in Amsterdam. Ik heb prachtige kunstwerken gezien, fantastische mensen ontmoet, en kreeg veel belangstelling van het publiek.

Het was een heel druk, vrolijk en inspirerend weekend. Ik ontving zoveel mooie reacties op mijn werk, en het betekende veel voor mij dat mijn kunst mensen raakt en aanspreekt.

adaf-2015-AXA_Art_Talent_Award

Aan het einde van het evenement was er een grote verrassing: Uit al die talentvolle kunstenaars werd ik door de vakjury geselecteerd als winnaar van de hoofdprijs – de AXA Art Talent Award met een geldprijs van 1.000 euro. Ik voel me zeer vereerd met deze prijs, en ben ook ontroerd en dankbaar voor alle warme en enthousiaste reacties die ik heb ontvangen van collega’s-kunstenaars, van het ADAF organisatieteam, de experts, en van al mijn vrienden.

adaf-2015-award

Van harte bedankt voor jullie inspiratie, belangstelling en steun, lieve vrienden!