Herfst Kinderfotoshoot in Rotterdam

Vandaag stel ik graag drie fantastische kinderen voor: de kleine Myrthe, haar nichtje Yvette en haar neefje Reinier. Ik had het geluk om ze tijdens een recente familiereportage te mogen fotograferen. De twee fotomodelletjes zijn nu zeven jaar oud, en de kleine Spiderman is vijf jaar oud.

Nostalgisch portret van een klein meisje met een bos haar en een blik vol inspiratie

We hielden onze fotosessie in het park bij de Euromast in Rotterdam. Het was een herfstochtend met prachtig gouden licht – pure magie! Het was verrassend koud, maar rondrennen hielp de kinderen om warm te blijven. Ik ben helemaal verliefd op deze kinderen geworden: horen ze niet thuis in een sprookje? Myrthe met haar geweldige bos haar, de kleine prinses Yvette met haar gouden lokken, en de altijd lachende zelfverzekerde superheld Reinier!

Portret van drie kinderen in een park Foto van drie kinderen spelend in een herfstpark met mooi gouden licht. Portret van een klein meisje in een herfstpark Portret van een klein meisje naast een treurwilgPortret van twee kleine meisjes die als models staan te poserenfoto van twee kleine meisjes in een park

Grappige foto van een jongetje die op een grasveld met een bal speelt Foto van een klein jongetje in een park Foto van een jongetje in een parkportret van een jongetje met een Spiderman pakje portret van twee kleine meisjes in een park: de ene heeft een dominante blik, de andere kijkt ontspannen en dromerig. Artistieke portret van een klein meisje

Portret van een klein dromerig meisje door Olga Rook Photography

Portret van een klein meisje als RoodkapjeArtistieke portret van een klein meisje met een bos haar en dromerige en eerlijke blauwe ogen.

Portret van een klein meisje in een park Foto van een klein lachend jongetje in een parkfoto van een klein meisje in een park nostalgische foto van een klein meisje dat door een park rent

Wat heb ik van deze fotosessie genoten! Dank jullie wel, lieve Myrthe, Yvette en Reinier!

Wil je ook een bijzondere fotosessie? Bekijk mijn portfolio en leer meer over mijn diensten als professionele familie- en kinderfotograaf. Ik werk vanuit regio Rotterdam en ben beschikbaar voor fotoshoots in geheel Nederland en België.