Girl Power

Beste allemaal en vooral, lieve dames,

Het fotoverhaal van vandaag gaat over een reportage voor de nieuwe website en blog www.homeandthecity.nl.

portret van drie mooie vrouwen in een spotlicht.

Deze website is gemaakt door echte vrouwen en voor echte vrouwen. Het gaat niet om de verplichting om perfect te zijn, maar om allerlei dingen die we als vrouw dagelijks meemaken. Het is een project van drie mooie dames die verschillende kanten van het leven van de moderne vrouw gaan coveren. Josefina Vos die dat project heeft gestart is ambassadrice van een fonds en ook moeder van drie fantastische kinderen, waarmee we een superleuke fotoreportage hebben gehad.

De motto van de blog is: “Be your OWN kind of beautiful”.

Deze zomer hebben we een fotosessie gehad om de nieuwe website te illustreren en profielfoto’s van onze drie dames te maken. Onze locatie was een prachtige boutique in Arnhem, en het thema was: vrouw zijn en samen van “meisjestijd” genieten! Zoals mooie kleding passen, samen fancy kapsels en make-up creëren, een gezellig glaasje wijn met vriendinnetjes drinken, en vooral lol hebben! Ik ben zelf een vrouw, en vond het superleuk om dat verhaal te coveren.

Portret van drie jonge dames in een kledingzaak.

foto van een lachende vrouw in een kledingzaakfoto van een jonge vrouw die schoenen aan het passen is

Foto van een kapsel foto van een mooie vrouw naast een ventilatorfoto van een vrouw met een kopje koffie een een modejournaalFoto van een vrouw in een kledingzaak

foto van een vrouw die haar vriendin een kapsel geeft

Portret van een mooie vrouw naast een ventilator foto van een kledingwinkel

Hier is wat Josefina over onze portretmomenten zegt:

“Olga laat je voelen dat je de mooiste vrouw in de wereld bent, je voelt jezelf bijzonder. En dan in deze momenten straalt je ware schoonheid naar buiten en die wordt zo voor het leven in een foto gevangen. Het vertelt een verhaal: een verhaal over jezelf en hoe perfect je bent”.

Zwart-wit portret van een mooie blonde vrouw

Wat is dat mooi gezegd! Ik geloof dat je je innerlijke en uiterlijke schoonheid op een natuurlijke wijze kan uitstralen, terwijl je gewoon jezelf blijft. Jezelf – een echt persoon en vrouw – zijn is ook waar Josefina’s blog over gaat, en ik kijk uit naar het lezen daarvan. Don’t miss it, dames!

Bekijk mijn portfolio en leer meer over mijn diensten als professionele portretfotograaf. Ik werk vanuit regio Rotterdam en ben beschikbaar voor fotosessies in geheel Nederland en België.