Ultieme zomergevoel: Kinderfotografie Bleiswijk

Fotoshoots met kinderen zijn een groot plezier! De interactie met de kleintjes is leuk, en het maken van de foto’s is natuurlijk leuk, maar de pret houdt daarna zeker niet op. Vaak zit ik later achter mijn scherm weer te giechelen om de grappige en gelukkige gezichtjes die ik dan weer terugzie.

Deze episode uit een recente fotosessie met Josje en Stijn in Bleiswijk moet ik dan ook even met jullie delen. Als kindjes rondlopen, krijgen ze snel dorst en honger, en dat is meestal een goed moment voor een suikershot. Op locatie krijgen de kinderen vaak een plastic verpakking met een sapje en een boterhammetje. Wel belangrijk, maar niet zo fotogeniek. Maar als je dan toch de vrijheid van je eigen tuin hebt (of de tuin van de grootouders, zoals in dit geval), dan kan een tussendoortje echt pittoresk worden!

Kleurrijk portret van een klein blond jongetje met een watermeloen

Watermeloen en aardbeien: wat een sappig hapje! Kijk eens naar de kleine Stijn, hoe hij van een watermeloen geniet, die bijna net zo groot is als hijzelf! Zijn mooie witte overhemd zat weliswaar snel onder het sap, maar dat was het waard, toch? – zeker, omdat er toch nog een schoon bloesje voor hem klaarlag. En Josje met haar aardbeitjes: wat een blik heeft ze!

Ook de natuurlijke kleuren van deze scene vind ik heel mooi: zo waterverfachtig en fris. Zijn deze foto’s geen levendig stukje zomerpret?

foto van een klein jongetje die watermeloen op een grappige manier eet. portret van twee kleine lachende kindjes met schalen met fruit portret van een kindje met watermeloen Foto van twee kindjes die fruit in de tuin zitten te eten. Grappige foto van een klein meisje die een aardbei in haar mond heeft Foto van een klein meisje die een aardbei in haar mond stopt foto van een blond kindje met watermeloen

Heb je ook zin in een bijzondere fotosessie? Bekijk mijn portfolio en leer meer over mijn diensten als professionele familie- en kinderfotograaf. Ik werk vanuit regio Rotterdam en ben beschikbaar voor fotosessies in geheel Nederland en België.