Een dag vol sprookjes: Kinderfotografie Arnhem

Sanne heeft drie prachtige kinderen. Just is vier jaar oud, Finn is drie, en de kleine Tess is nog maar zeven maanden oud. Ze hebben allemaal een bijzondere leeftijd die snel voorbij zal zijn. Gelukkig heeft Sanne de groei van de kinderen in professionele portretten laten vastleggen.

Foto van drie kleine kindjes samen in een park: twee jongetjes en hun baby zusje luisteren naar een verhaal met hun mondjes open.

Het gezin woont in Arnhem naast een prachtig park, en dat werd een natuurlijke keuze van locatie voor onze fotoshoot. De jongetjes konden rondlopen en bij de vijver spelen. Ze zijn ook dol op hun zusje en wilden haar vaak knuffelen of een zoentje geven. Tess is een superlieve baby met zoveel vertrouwen in de wereld in haar ogen dat je meteen weet dat ze heel veel liefde krijgt.

Romantische foto van een baby meisje in een park Foto van een engelachtige baby met bloemetjes in een park Dromerige portretten van een lief baby meisje met een knuffel konijn Portret van een baby in een park Zonnige kleurrijke foto's van twee kleine broertjes die bij een vijver in een park spelen.

Hoe krijg je twee actieve kleine jongetjes voor een hele minuut stilzitten voor een portret samen? Moeder Sanne wist het antwoord: ze heeft ze namelijk een sprookje over Koning Konijn verteld. Dat geïmproviseerde verhaal was een groot succes: de kinderen luisterden met hun mond open, en je ziet hoe aan het einde van het sprookje Finn zijn zusje uit emotie een zoen wil geven.

Groepsfoto van drie kindjes die op een zomerse dag enthusiast naar een sprookje luisteren Foto van een klein jongetje die een zoen aan zijn baby zusje geeft Klassieke zwart-wit portret van een jongetje Zwart-wit portret van een nonchalant kijkend klein jongetje Zwart-wit portret van een jongetje Grappige foto van een klein jongetje met grote ogen en een vinger in zijn open mond Foto van een baby meisje Kleurrijke artistieke portret van een klein stoer kijkend jongetje. portret van een klein jongetje in magische licht Portret van een stoer kijkend jongetje met een stokje

Vrolijke kindjes op een zomerdag in een mooi park fotograferen is driedubbel plezier. Wat heb ik van deze leuke fotosessie genoten!

Wil je ook een bijzondere fotosessie? Bekijk mijn portfolio en leer meer over mijn diensten als professionele familie- en kinderfotograaf. Ik werk vanuit regio Rotterdam en ben beschikbaar voor fotoshoots in geheel Nederland en België.