Zomerparadijs: Josje en Stijn in een boomgaard

De laatste keer dat ik Dymphna en haar gezin gefotografeerde was bijna twee jaar geleden. De kleine Stijn was toen nog maar vier maanden oud. Hoogste tijd dus voor een nieuwe fotosessie met de kinderen en de familie!

Onze locatie was de tuin van opa en oma in Bleiswijk. Een prachtige tuin met fruitbomen, en een soort privé hof van Eden, waar de kinderen wel de appels mochten plukken! Josje en Stijn waren dan ook meteen de sterren van de tuinshow. Wat een intens gevoel van zorgeloze kinderjaren en zomerpret zit er in deze foto’s besloten!

klassieke kinderportret: een jongetje met een appel in zijn hand

dromerig portret van een klein meisje in een boomgaardportret van een klein meisje in een tuin portret van een klein meisje in een boomgaard: zachte pasteltinten en dromerige uitdrukking maken de foto romantisch en nostalgisch

portret van een klein jongetje klimmend op een boom Portret van een klein jongetje die naar de appels op een boom raaktfoto van een klein jongetje die een appeltje aan het bijten is terwijl hij op een ladder bij een appelboom staat.

portret van een klein meisje in de tuin Romantisch portret van een klein meisje naast een boom romantisch portret van twee kleine kinderen in een bos

Wil je ook een bijzondere fotosessie? Bekijk mijn portfolio en leer meer over mijn diensten als professionele familie- en kinderfotograaf. Ik werk vanuit regio Rotterdam en ben beschikbaar voor fotoshoots in geheel Nederland en België.