Fine art fotografie Lente-Zomer 2015

Hallo iedereen! Ik hoop dat jullie goed van deze zomer genieten!

Hier is weer een persoonlijke update van mijn kant.

In de afgelopen maanden heb ik een flink aantal internationale exposities gehad. In april exposeerde ik in het New York Center for Photographic Art (groepstentoonstelling “Portraits 2014”); de foto’s “Nostalgia” en “Lara” ontvingen een Honorable Mention. In de eerste helft van juni was een beeld uit mijn “Waves” serie te zien in de groepstentoonstelling “Motion” in de PH21 Gallery in Budapest.

OlgaRook-Waves-3

En – mocht je de komende maand toevallig in Texas zijn – dan kan je daar mijn “Light and Shadow” foto zien op “Still” tentoonstelling bij de “A Smith Gallery” in Johnson City  (14 August-27 september).

Light-and-Shadow-OlgaRookEen van mijn beeldeen is deze zomer ook in Rotterdam Hilton te zien (de verkooptentoonstelling “Fresh” duurt nog de hele augustus).

Florals-OlgaRook

Deze zomer werd mijn werk gehonoreerd met een aantal prestigieuze fine art nominaties. Het beeld “Somewhere somewhen” uit mijn “Portals” serie werd bijvoorbeeld voor de 7th Julia Margaret Cameron Award for Women Photographers genomineerd.

Portals-OlgaRook-SomewhereSomewhen

Een portret van de kleine Diederick werd dan weer voor de Charles Dodgson Black and White Award genomineerd.

Charles Dodgson Black and White Award Nomination Olga Rook

Bij de recente Fine Art Photography Awards 2015/2016 (FAPA) kreeg ik zelfs twee Honorable Mentions voor lopende projecten: de “Portals” en de “Florals” series.

Fine Art Photography Awards 2015 Honorable mention Portals series Olga Rook Fine Art Photography Awards 2015 Honorable mention Florals series Olga Rook“A Night Guest” was gepubliceerd in de lente editie van “Shots”, een van mijn favoriete fineart fotografie magazines.

OlgaRook-NightGuest

Ik ben heel dankbaar en trots op deze erkenning, en het geeft een geweldig gevoel om mijn beelden tussen de ware meesterwerken van andere kunstenaars te mogen zien.

Nu ben ik bezig met de laatste voorbereidingen voor een grote persoonlijke expositie in Den Haag. De details daarover lees je binnenkort hier en op Facebook!