Summertime: Gezinsfotografie Rotterdam

In mijn vorige post heb ik de beelden van de kleine Rebecca gedeeld. Nu ben ik terug van vakantie en kan ik je ook de foto’s uit de reportage van Rebecca met haar ouders laten zien.

gezinsportret in een bos

foto van een klein meisje die met haar vader de bloemen in een park bekijkt foto van een klein meisje met een lolly foto van een kind met een lollyfoto van een lachend gezinfoto van een gezin: de vader neemt een lolly over van zijn dochtertje foto van een gezin met een gitaar in een park foto van een gezin met een gitaar in een park: een klein meisje probeert de gitaar van haar vader te spelen foto van een gezin in een park fot van moeder en dochtertje in een park foto van een gezin met een klein dochtertje in een park foto van een gezin met een klein dochtertje in een park foto van een klein meisje met haar ouders foto van een vrolijk gezin: de ouders en hun klein dochtertje foto van een klein meisje met haar moeder in een zomerse bos foto van een klein meisje die door een grasveld loopt foto van een liefdespaar in een bos foto van een klein meisje in een veld: haar ouders zijn op een achtergrond en geven elkaar een zoen foto van een gezin in een park foto van een klein meisje die haar moeder een zoen geeft

Voor mij gaat gezinsfotografie om de connectie, interactie en emotie in het gezin: om de essentie van het samen zijn in plaats van het poseren voor een foto. De beelden van ware momenten en gevoelens hebben de kracht om de tijd terug te brengen. Jaar in jaar uit zullen deze beelden Rebecca en haar ouders blijven herinneren aan deze mooie jaren, de atmosfeer van liefde waarin Rebecca opgroeide, en aan alle gelukkige en grappige momenten samen.

Ik ben dankbaar dat ik deze momenten voor dit geweldige gezin mocht vangen. Dank jullie wel, beste Rebecca, Lynne and Boudewijn!

Interesse in een bijzondere fotosessie? Bekijk mijn portfolio en leer meer over mijn diensten als professionele familie- en kinderfotograaf. Ik werk vanuit regio Rotterdam en ben beschikbaar voor fotoshoots in geheel Nederland en België.