Groepsportret met karakter: Familiefotografie Bussum

Sandra en haar broer Frank wilden een bijzonder geschenk aan hun vader geven voor zijn jubileum: een groot portret van Sandra met haar man Chris en van Frank met zijn vrouw Fabienne. Alle vier samen, maar het mocht geen traditionele groepsfoto worden met een standaard “say cheese” lach. Het moest een groepsportret met karakter zijn! Ik dacht meteen dat dit een perfecte aanpak was.

Zwart-wit portret van twee mannen en twee vrouwen

We hebben een wandeling gemaakt in de omgeving van het huis van Sandra en Chris in Bussum. Na een paar minuten  waren wij ineens in een open veld met een bijzonder gevoel van ruimte en vrijheid die ons deed denken aan de beroemde “Joshua Tree” albumhoes van U2. Een perfecte inspiratie voor een groepsportret met karakter, niet waar? Het werd een superleuke fotosessie, en de sfeer in deze beelden spreekt me zeer aan.

Familie fotoshoot met eigen stijl Stoere groepsfoto van twee stellen in zwart-wit Een stoere groepsfoto in zwart-wit vrolijke, stoere en spontane familieportretEen portret van twee lachende stelletjesGroepsfoto in een bos Stoere familiefotoshoot in zwart-wit foto van twee lachende stelletjes in een veld

Na de groepsportretten hebben we ook een aantal foto’s van de twee stelletjes gemaakt: romantisch en vrolijk. Ook dat was geweldig om te doen: wat hebben ze veel allure!

zwart-wit foto van een lachend stelletje zwart-wit portret van een zoenend stel Zwart-wit portret van een stel grappig portret van een stelletje

Uiteindelijk hebben we voor de ouders aparte portretten van beide gezinnen gemaakt. Dank jullie wel, beste Sandra, Frank, Fabienne en Chris! Ik wens jullie, jullie ouders en de kinderen veel plezier met deze portretten!

Bekijk mijn portfolio en leer meer over mijn diensten als professionele portretfotograaf in regio Rotterdam, geheel Nederland en België.