Amélie: Fotowandeling Rotterdam

Vandaag wil ik foto’s met jullie delen uit de recente fotosessie met Noëlle, Tijmen and hun lieve dochtertje Amélie (wat een mooie naam!).

Voor onze fotosessie gingen we naar het Arboretum Trompenburg in Rotterdam. Het was een mooie lenteochtend, met bloesems en vogelgezang – het leek net een stuk paradijs verborgen in de stad. Alles was gewoon magisch! Kijk eens naar de kleine Amélie: ze is zo geliefd en gelukkig en had zo veel lol met haar ouders!

Puur en emotioneel portret van een klein meisje met haar moeder

Klassiek en vrolijk portret van een klein meisje en haar moeder in een lenteparkKlassiek en emotioneel portret van moeder en kind zwart-wit portret van een klein meisje met donkere ogen Een klein meisje krijgt een zoen van haar ouders foto van een meisje die met haar vader in een park speelt foto van vader en kind die samen spelen en lachen Artistiek en emotioneel portret van vader en dochter portret van een klein meisje die haar moeder's hand houdtgezinsportret in een park gezinsreportage in een park: een klein meisje lacht en speelt met haar oudersPortret van een klein meisje in een park portret van een klein meisje Foto van een klein lachend meisje portret van een rennend klein meisje met een bos krullen foto's van een klein meisje met haar moeder in een park fotosessie van een klein meisje met haar ouders portret van een klein meisje die met haar vader speelt Vader met zijn klein dochtertjes, lachend en gelukkig portret van een vader met zijn dochtertje: ze lachen vol geluk Klassiek en emotioneel portret van een klein meisje met haar moeder Emotioneel en puur moment van een dochtertje die haar moeder een zoen geeft. Portret van moeder en dochter fotos van ouders en kind

Wat was het geweldig om een deel van deze dag te zijn en al die prachtige momenten en uitdrukkingen te vangen: van serene momenten tot luid gelach.

Wanneer Amélie opgroeit, zal ze naar deze foto’s aan de muur en in fotoboeken kijken, en zullen die warme en mooie momenten weer voor haar gaan leven. Ze zullen haar herinneren aan haar zorgeloze kinderjaren en hoe ontzettend geliefd ze altijd was.

Dank jullie wel, lieve Amélie, Noëlle en Tijmen!

Bekijk mijn portfolio en leer meer over mijn diensten als professionele familie- en kinderfotograafIk werk vanuit regio Rotterdam en ben beschikbaar voor fotoshoots in geheel Nederland en België.