Liesbeth: fotosessie op verjaardag

Het is altijd een geweldig idee om een fotoshoot aan je vrouw of vriendin cadeau te geven. De meeste dames vinden het heel leuk om een keer in de spotlight te staan en mooie foto’s van zichzelf te krijgen. Je geschenk bestaat dan eigenlijk uit twee delen, allebei uniek: een leuke niet-alledaagse ervaring en professionele portretten die blijven!

Liesbeth kreeg van haar man Berend een fotosessie voor haar verjaardag cadeau. Liesbeth en Berend houden allebei van cleane zwart-wit portretten en wilden graag een grote foto aan de muur. We hebben de fotosessie  in Liesbeth’s huis gehouden – precies op de dag dat ze jarig was. Het was leuk om met verschillende outfits te spelen, en ik vind dat alle looks Liesbeth’s natuurlijke schoonheid uitstralen: vrolijk, klassiek, en elegant.

zwart-wit portret van een vrouw

portret van een jonge dameportret van een vrouw portret van een vrouw

Dank je wel voor de leuke fotosessie, beste Liesbeth!

Zoek je een bijzonder geschenk voor bijzondere iemand (inclusief jezelf)? Leer meer over mijn diensten als professionele portretfotograaf. Ik werk vanuit regio Rotterdam en ben beschikbaar voor fotoshoots in geheel Nederland en België.