Toon en Myra: Moeder een zoon reportage Rotterdam

De kindertijd is een magisch moment dat snel voorbij vliegt – en deze tijd ervaart men maar eens… Myra heeft een tweejarig zoontje Toon – een knap, energiek en lief kereltje. De unieke momenten van zijn kinderjaren legt Myra al vast in vele foto’s en albums die ze zelf maakt. Maar nu was het moment aangebroken om Toon vast te leggen in een professionele fotosessie zoals hij nu is – alleen en ook samen met zijn moeder – in een reeks natuurlijke en artistieke portretten. Ik vind het altijd inspirerend om moeder en kind te fotograferen. Het voelt heel bijzonder om hun band met diepe gevoelens te mogen vangen.

foto van een moeder en kind die in een winterse park wandelen

Onze keuze van locatie was vrij eenvoudig: Myra en Toon wandelen vaak in een park in de buurt van hun huis in Rotterdam. Plaatsen die in de dagelijkse ervaring van het kind verankerd zijn, geven later extra nostalgische waarde aan de foto’s. Maar toevallig had het park ook een speeltuin en veel ruimte – perfect voor een actief jongetje met een voetbal!

De grijze Nederlandse winter lijkt misschien geen vanzelfsprekend jaargetijde voor een fotoshoot. Daar ben ik niet mee eens. De natuur, de bomen, en de bloemen dragen nu geen kleurrijke kleding, maar dat heeft ook zijn voordelen. Hun stille, kale schoonheid helpt op de essentie van de gevoelens in een reportage te focussen. En als het buiten koud is, moet alle warmte van binnenuit komen…

Toon en Myra waren geweldig om te fotograferen, en hier zijn enkele foto’s uit onze fotosessie.

foto van moeder die haar zoontje omhelst tijdens het spelen in een park foto van lachende moeder en kind tijdens een wandeling in een winterse park foto van een jongetje met een stokje in een park foto van een moeder en kind spelend in een park

foto van een moeder en haar zoontje in een speeltuin foto van een jongetje die samen met zijn moeder in een zandbak speelt foto van een moeder die een zoen aan haar klein zoontje geeft foto van een moeder en kind die in een park met een bal spelen foto van een jongetje die op zijn moeder's rug probeert te klimmen tijdens het spelen in een park foto van een moeder met kindje op een bankje in een park foto van lachende moeder en kindje in een winterse park op een bankje foto van een moeder en haar klein zoontje portret van vrolijke moeder en zoontje in een park Nostalgisch portret van een klein jongetje Dromerig portret van een klein krullerig jongetje in een park op een bankje Nostalgisch zwart-wit portret van een klein jongetje in een park foto van moeder en kind op een pad in een park foto van een moeder en kind hand in hand in een park foto van een moeder en haar klein zoontje die in de winter in een park wandelen Portret van een moeder en haar zoontje tijdens een wandeling in een park Een grappig moment tijdens een wandeling in een park foto van een klein blond jongetje tijdens een wandeling in een winterse park portret van een moeder met haar zoontje

Ben je zelf ook op zoek naar een authentieke fotoreportage over je kind of gezin? Leer meer over mijn diensten als professionele familie- en kinderfotograaf. Ik werk vanuit regio Rotterdam en ben beschikbaar voor fotoshoots in geheel Nederland en België.